Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Stimuleer en (re)activeer
uw haargroei van buiten
én van binnen

Ongewenste haaruitval of een terugtrekkende haargrens kunnen flink onzeker maken. Gelukkig zijn er oplossingen om het haar weer sterk en gezond te laten groeien. Bij Transhair weten we: mooi en gezond haar vereist zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging. Veel water drinken, gezond eten en voldoende slaap zijn de basis. Een gevarieerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen, houdt het haar gezond en gaat haaruitval tegen. Daarnaast zijn de juiste haarvitamines en proteïnen een must voor gezond en sterk haar dat niet uitvalt of afbreekt. Voor wie last heeft van haaruitval en het haar een boost wil geven, is een PRP behandeling geschikt.

Gaat u de strijd tegen haaruitval aan? Start met de best mogelijke haarverzorging om uw haar sterk en gezond te maken. Onze producten en behandelingen zorgen dat u weer zelfverzekerd door het leven gaat!

Pak haarverlies en vroegtijdige kaalheid direct aan met onze Hair Loss Prevention Kit.

De Hair Loss Prevention Kit van Foll Hair biedt je alle essentiële haarverzorging en vitamines die je nodig hebt om haaruitval tegen te gaan! Deze complete set bevat de Biotine shampoo, het Root Activating Serum met AnaGain™ en de Hair Growth Vitamins.