Frank de Boer onderging haartransplantatie

Steeds meer mensen overwegen een haartransplantatie en ook bekende Nederlanders komen met enige regelmaat in het nieuws vanwege hun nieuwe volle haardos. Ex-profvoetballer en trainer Frank de Boer is ook overstag gegaan. Dit werd duidelijk nadat oplettende kijkers van Studio France een lichte schaduw waargenomen hadden. Dit in combinatie met het korte kapsel van De Boer leidde al snel tot de conclusie dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan.

Een aantal jaar geleden heeft broer Ronald de Boer een aantal haartransplantaties ondergaan en sindsdien loopt hij rond met een volle kop met haar. Tijdens zijn bezoek aan College Tour, 3 jaar geleden, vertelde Frank nog dat hij er geen moment aan dacht om ook onder het mes te gaan ondanks zijn uitdunnende haar. Hij vond dat mensen hem maar moesten nemen zoals hij was. Nu heeft zijn management bevestigd dat Frank inderdaad een haartransplantatie heeft ondergaan.

Ronald denkt te weten wat enkele van de redenen kunnen zijn geweest voor Frank om toch te kiezen voor een ingreep: “Het is niet dat ik hem heb moeten overtuigen. Ik denk dat Frank door bepaalde inzichten zelf overstag is gegaan. Dan zag hij zichzelf terug op televisie of op een foto en keek hij naar mij: zo kan het ook.” Ook hadden Ronald en zijn vriendin er geen problemen mee om grappen te maken over de minder bedeelde coupe van Frank. Hij werd er dus geregeld mee geconfronteerd en is volgens Ronald ijdel genoeg om er goed uit te willen zien.

Voor een haartransplantatie heb je geduld nodig en daarom is de timing niet gek. De voetbaltrainer heeft op dit moment geen club. Op het resultaat moet Frank wel nog een tijdje wachten, want het kan zo een maand of 9 duren voor het duidelijk zichtbaar is. 

Bron: http://www.ad.nl/

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Wat is een haaranalyse?