Littekencamouflage

Heeft u littekens – van bijvoorbeeld een FUT- of FUE-haartransplantatie – en wilt u deze camoufleren? Door gebruik te maken van microhaarpigmentatie – ook wel tricopigmentatie genoemd – worden uw littekens minder zichtbaar. Doordat kleurverschillen in de huid worden weggenomen, is uw litteken na een microhaarpigmentatie voor het oog bijna onzichtbaar. Hierdoor bestaat uw kapsel uit één natuurlijk geheel, zonder kale plekken.

Kosten littekencamouflage

Wilt u weten wat het kost om uw littekens te laten camoufleren? Bekijk de tarieven voor een littekencamouflage.

Voor wie is een littekencamouflage geschikt?

Vaak wordt microhaarpigmentatie toegepast na een haartransplantatie. Bij zowel een FUT-haartransplantatie en een FUE-haartransplantatie kunnen littekens ontstaan. Een MHP-behandeling is een zeer geschikte manier om deze littekens te camoufleren en is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van ‘s werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie-behandeling bij Transhair. We zijn er trots op dat we hem konden behandelen!

Andere toepassingen met microhaarpigmentatie

Naast het camoufleren van littekens wordt microhaarpigmentatie (tricopigmentatie) ook gebruikt voor het creëren van een strakke shaven look en om uw haar voller te laten lijken.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.