Littekencamouflage

Heb je last van littekens – van bijvoorbeeld een FUT- of FUE-haartransplantatie – en wil je deze camoufleren? Door gebruik te maken van microhaarpigmentatie – ook wel tricopigmentatie genoemd – worden je littekens minder zichtbaar. Doordat kleurverschillen in de huid worden weggenomen, is je litteken na een microhaarpigmentatie voor het oog bijna onzichtbaar. Hierdoor bestaat je kapsel uit één natuurlijk geheel, zonder kale plekken.

Kosten littekencamouflage

Wil je weten wat het kost om jouw littekens te laten camoufleren? Bekijk de tarieven voor een littekencamouflage.

Voor wie is een littekencamouflage geschikt?

Vaak wordt microhaarpigmentatie toegepast na een haartransplantatie. Bij zowel een FUT-haartransplantatie en een FUE-haartransplantatie kunnen littekens ontstaan. Een MHP-behandeling is een zeer geschikte manier om deze littekens te camoufleren en is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van ‘s werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie-behandeling bij Transhair. We zijn er trots op dat we hem konden behandelen!

Andere toepassingen met microhaarpigmentatie

Naast het camoufleren van littekens wordt microhaarpigmentatie (tricopigmentatie) ook gebruikt voor het creëren van een strakke shaven look en om je haar voller te laten lijken.

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Maak kennis met de specialist

MHP Specialiste

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met de specialist

Maak kennis met Marleen, onze zeer ervaren MHP-specialiste met een indrukwekkende staat van dienst van ruim 7 jaar. Haar diepgaande kennis en expertise in Micro Haar Pigmentatie maken haar de ideale keuze voor het verwezenlijken van jouw gewenste resultaten. Met haar jarenlange ervaring heeft Marleen al meer dan 1.000 cliënten geholpen bij het bereiken van natuurlijke en esthetisch verbluffende resultaten. Vertrouw op Marleen's vaardigheden en laat haar je begeleiden naar een zelfverzekerde en verjongde uitstraling.