Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een unieke en effectieve behandeling. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Ook als je last hebt van ernstige kaalheid en niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie, is een haar tattoo waarmee je een shaven look creëert zeer geschikt. Daarnaast kan deze behandeling een goede optie zijn voor patiënten met Alopecia Areata. Haarpigmentatie is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur, met uitzondering van wit of grijs.

De kosten van een haartattoo

Wil je weten wat het kost om een haartattoo te laten zetten waarmee je een shaven look creëert? Bekijk hier de tarieven:

De combinatie van Micro Haar Pigmentatie en een haartransplantatie

Zorgt een MHP-behandeling niet voor het gewenste resultaat? Dan kun je daarna in de meeste gevallen nog kiezen voor een FUT- of FUE-haartransplantatie bij Transhair. Als je kiest voor de combinatie van een MHP-behandeling en een haartransplantatie, dan hoeven er vaak niet al te veel haren getransplanteerd te worden.

Maak kennis met de specialist

Marleen is al ruim 5 jaar werkzaam bij Transhair. Als MHP-specialiste zorgt zij ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Marleen bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Marleen altijd centraal.

Het aantal behandelingen bij MHP

Een behandeling voor een shaven look bestaat uit 3 sessies. Hierna is de haartattoo niet meer te onderscheiden van echt haar. Omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke achttien maanden terug te komen voor een opfrisbeurt van jouw micro haar pigmentatie. Op dat moment kunnen ook meteen veranderingen in jouw haarsituatie aangepast worden. Tijdens de touch-up, die gemiddeld een uur per zone duurt, worden er nieuwe pigmenten geplaatst.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld, één van ‘s werelds beste darters aller tijden, heeft onlangs gekozen voor een Micro Haar Pigmentatie-behandeling bij Transhair. We zijn trots dat we hem konden behandelen.

Wil je meer informatie over een MHP behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.