Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Inhammen hebben impact op jouw zelfbeeld

Kaal worden of haarverlies, het is zeer vervelend als het je overkomt. Inhammen of het kaler worden van het achterhoofd zijn vaak het begin van haaruitval. Pogingen om je haarverlies te verbergen of te camoufleren lopen meestal op niets uit. Inhammen kunnen bijzonder veel impact hebben op jouw zelfbeeld en bij veel mensen leiden tot radeloosheid! Maar bent jij je bewust van het feit dat er permanente oplossingen zijn waarmee je jouw zelfbeeld en de haarlijn voor langere tijd weer kunt verbeteren? Denk in dit geval aan een haartransplantatie tegen inhammen bij Transhair.

Inhammen komen vooral voor bij mannen, maar ook vrouwen kunnen er hinder van ondervinden. Bij Transhair kunnen zowel mannen als vrouwen de inhammen opvullen met een haartransplantatie.

Ben je benieuwd naar wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies bij onze haarkliniek in Antwerpen en kom meer te weten over jouw mogelijkheden, de verschillende soorten haarimplantaties en de haartransplantatie kosten.

Bij Transhair bent u in goede handen 

  •  Eén van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld
  •  Ruim 25 jaar ervaring met haartransplantaties
  •  27.000 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  •  19,9 miljoen grafts getransplanteerd
  •  62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit onze oude klanten

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

Haartransplantatie bij inhammen

Voor veel mannen begint kaalheid met het steeds dieper worden van de inhammen. Dat zijn kale plekken in de vorm van een driehoek, die steeds groter worden door een teruglopende haargrens. Op een plaats die zo prominent aanwezig is in het gezicht is dat heel vervelend. Groter wordende inhammen zijn immers meteen zichtbaar, meer nog dan een kaler wordende kruin. Zowel mannen als vrouwen kunnen diepere inhammen krijgen, maar bij vrouwen is het minder opvallend en gemakkelijker te verbergen. Inhammen zijn vaak de eerste tekenen van androgene of erfelijke kaalheid.

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor jou en luisteren naar jouw wensen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij jou past. De behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar je op langere tijd voor uit moet kijken.