Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Overweegt u een haartransplantatie?

Haarverlies? Kies voor hernieuwd zelfvertrouwen!

Veel mannen én vrouwen krijgen op enig moment in hun leven te maken met kaal worden of haarverlies. Dat is heel vervelend. Vaak begint haaruitval met inhammen of het kaler worden van het achterhoofd. Dit kan bijzonder veel impact hebben op uw zelfbeeld: misschien probeert u uw kaalheid wel te verbergen met een hoofddeksel of door haar over de kale plekken te kammen. Wilt u een meer permanente oplossing? Kies dan voor een haartransplantatie bij Transhair. 

De beste haartransplantatie

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. We worden op Kliniekervaringen niet voor niets gewaardeerd met een 9,2. In onze luxe kliniek wordt u tijdens uw behandeling de hele dag in de watten gelegd. Omdat wij ons volledige toeleggen op haartransplantaties werken bij ons alleen maar gespecialiseerde haarchirurgen – en géén basisartsen, zoals in sommige andere klinieken het geval is. De hairtechnicians die tijdens de behandeling ondersteunen, worden door onszelf opgeleid. Over het resultaat dat u kunt verwachten, zijn we open en eerlijk. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze klanten nagenoeg allemaal tevreden zijn en Transhair ook aan bekenden zouden aanraden. 

Mogelijkheden haartransplantatie

Zet u ook de stap naar een vollere haardos en meer zelfvertrouwen? Bij Transhair kunt u terecht voor twee haartransplantatie-methoden: FUE en FUT. Op onze pagina over behandelingen leest u meer over de verschillen tussen deze vormen van haartransplantatie. Ook vindt u hier meer informatie over wenkbrauwtransplantaties, haartransplantatie voor vrouwen en Micro Haar Pigmentatie. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek of doe gratis de scan.
 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

De beste specialisten,
de nieuwste behandelingen,
techniek die is bewezen

Deskundig en persoonlijk

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.