Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Overweegt u een haarstamceltransplantatie?

Haarverlies heeft impact op uw zelfbeeld

Kaal worden of haarverlies, het is zeer vervelend als het u overkomt. Vaak begint haaruitval met inhammen of het kaler worden van het achterhoofd. Pogingen om uw haarverlies te verbergen of te camoufleren lopen meestal op niets uit. Haarverlies kan bijzonder veel impact hebben op uw zelfbeeld en bij veel mensen leiden tot radeloosheid! Maar bent u zich bewust van het feit dat er permanente oplossingen zijn waarmee je het zelfbeeld en de haarlijn voor langere tijd weer kunt verbeteren? Denk in dit geval aan een haarstamceltransplantatie bij Transhair.

 

Een haarstamceltransplantatie is niet hetzelfde als het haar klonen. Vaak worden deze twee termen gezien als dezelfde behandeling, maar het klonen van haar is tot nog toe niet mogelijk gebleken. De technieken die wel uitgevoerd kunnen worden zijn in feite stamceltransplantaties. Bij deze FUE en FUT behandelingen wordt het haar verplaatst en niet vermenigvuldigd. 

Wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek of doe gratis de scan.

Bij Transhair bent u in goede handen 

  •  Eén van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld
  •  Ruim 19 jaar ervaring met haartransplantaties
  •  13.324 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  •  19,9 miljoen grafts getransplanteerd

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

De beste specialisten,
de nieuwste behandelingen,
techniek die is bewezen

Deskundig en persoonlijk

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.