Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Mooi haar
voor een goed gevoel

Zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven. Dat wil iedereen. Haaruitval kan dat zelfverzekerde gevoel echter in de weg staan. Met een nagenoeg pijnloze haartransplantatie door de experts van Transhair geniet u weer zorgeloos van het leven! Uw behandeling wordt uitgevoerd met de modernste technieken door gespecialiseerde haarchirurgen. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,2.

Deskundig en persoonlijk

De beste technieken
voor haartransplantatie

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

De nr. 1 haartransplantatie kliniek van Nederland

Topkwaliteit en
levenslange garantie

  • 22 jaar ervaring in haartransplantaties

    Onze chirurgen zijn ervaren en gebruiken de nieuwste technieken. Sterker nog: die hebben ze mede ontwikkeld. Onze jarenlange ervaring zorgt voor het beste resultaat.

  • 14.534 succesvolle behandelingen

    De chirurgen van Transhair voeren alleen maar haartransplantaties uit en geen andere behandelingen. En als je iets vaak doet, word je vanzelf de beste in je vak. 

  • Levenslange garantie

    U krijgt van ons levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren. Dat kunnen we u beloven, omdat onze zeer ervaren haarchirurgen uitsluitend gebruik maken van de beste technieken. 

Techniek die is bewezen

De nieuwste behandelingen

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen
gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk
advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt
uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr. I. Songun

Haartransplantatie chirurg

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Cor van Oyen

Haartransplantatie adviseur / Directeur

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Klanten over Transhair

Transhair is de beste haarkliniek van Nederland. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen
onze klanten. Ze beoordelen ons met een 9,2 op Kliniekervaringen.nl.

Uw leven lang zelfverzekerd

Dat fijne, zelfverzekerde gevoel dat uw haartransplantatie u geeft, blijft levenslang.
Want wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.