WhatsApp Service

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken biedt TransHair een WhatsApp service aan. Op basis van enkele foto's die u via WhatsApp met Transhair kunt delen geven we u een indicatie van het aantal grafts dat u nodig zult hebben. Uw foto's worden uiteraard discreet behandeld. De inschatting van het aantal benodigde grafts doet Transhair met de grootst mogelijke precisie, maar we willen graag benadrukken dat het slechts een indicatie betreft. Voor een sluitend advies nodigen wij u graag uit op een van onze vestigingen voor een intake gesprek. Volg onderstaande stappen om gebruik te maken van de WhatsApp service:

Voeg +316 384 18 212 toe op WhatsApp

Open WhatsApp en navigeer naar het tabblad "contacten". Klik rechtsboven op het gebruiker toevoegen icoon om Transhair toe te voegen aan uw contacten. Voer bij "telefoonnummer" +316 384 18 212 in.

 

Verstuur uw contactinformatie 

Voordat u uw foto verstuurt dient u eerst uw contactinformatie te delen. Stuur in 4 losse berichten uw voornaam, uw achternaam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer. 

 

Verstuur uw foto

Maak met uw smartphone ten minste één foto van uw haar waarop uw haarprobleem goed zichtbaar is. Deel deze foto via WhatsApp met Transhair.

 

Bevestig uw aanvraag 

Klik op onderstaande button om uw WhatsApp aanvraag te bevestigen. 

Bevestig uw aanvraag