Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Deze BN-ers gingen je voor!

Op het ondergaan van een haartransplantatie rust vaak nog een taboe, zonde! Het haar is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk en daardoor iets wat snel onzeker maakt. Dit is echter niet iets om je voor te schamen. Wij hebben met onze behandelingen al bij veel mensen die onzekerheid of onvrede weggenomen en mooie resultaten geboekt.

Wat wij ontzettend waarderen is dat ook BN-ers, topsporters en influencers die wij in onze kliniek ontvangen transparant zijn over hun behandelingen en dit laten zien. Zij spreken vaak een breed publiek aan en laten zien dat een haartransplantatie of andere haarbehandeling toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor jou! 

Het resultaat van

Giel de Winter

Inhammen, een terugtrekkende haarlijn, dunner wordend haar, kaalheid… Dingen die vanaf jonge leeftijd al hun intrede kunnen doen. Gelukkig is daar allemaal een oplossing voor! Bij Transhair bieden wij verschillende haarbehandelingen aan, gericht op al deze problemen. Giel de Winter, bekend van Stuk-TV onderging twee behandelingen bij Transhair. 

Het verhaal van

Bizzey

DJ, producer en rapper… Iemand die op tal van manieren in de spotlights staat weet dat er dan net wat meer gekeken wordt naar voorkomen en uiterlijk, ook al zouden we graag anders beweren. Leendert Roelandschap, zoals Bizzey eigenlijk heet, weet hier alles van. Al jaren is hij up-and-running in de muziek business en hij kwam bij Transhair met de wens voor een haartransplantatie. 

De haartransplantatie van

Jamie Trenité

Lights on, camera on… Action! Voor TV-presentator Jamie Trenité dagelijkse kost. Zijn mooie, blonde krullen zijn een bekend kenmerk van Jamie. Zelf begon hij zich wat te storen aan zijn inhammen die steeds dieper werden. Hij wende zich tot Transhair met de vraag of wij hem konden helpen. Maar natuurlijk! 

Het verhaal van

Kaz Paul

Kaz Paul van Manify, een online lifestyle magazine voor de moderne man. Dagelijks inspireert hij zijn lezers met items over mode, gadgets, auto’s en reizen. En zoals vele mannen had ook Kaz Paul last van dunner wordend haar, waar hij graag wat aan wilde doen. Hij onderging haartransplantaties bij Transhair en inspireerde ook daar zijn lezers mee! 

 

De podcast

Marc-Marie & Aaf vinden iets

Luister jij ook zo graag naar podcasts? Ze zijn populairder dan ooit! In de podcast van Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ behandelen zij alledaagse zaken waar ze mee in aanraking komen. Zo ook het ondergaan van een haartransplantatie waarvoor ze bij de nr 1 specialist op dat gebied uitkwamen: Transhair. 

Het resultaat van

Raymond van Barneveld

Wat als een haartransplantatie niet mogelijk is voor jou? Transhair is gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Een wat onbekendere behandeling die we hebben mogen uitvoeren bij een heel bekend iemand is de micropigmentatie behandeling. Niemand minder dan Raymond van Barneveld onderging deze bij Transhair! Deze MHP behandeling is uitermate geschikt voor mensen waarbij kaalheid al ver gevorderd is. 

Het verhaal van

De broertjes Mulder

Al jaren zijn de broertjes Mulder zeer succesvol op de schaats- en skeelerbaan. Hoewel hun haardos vaak verscholen zit onder een schaatspak of helm weten we door hun bekendheid inmiddels allemaal dat daar een mooie, blonde haardos onder verscholen zit. Onlangs ondergingen zij beiden bij Transhair een haartransplantatie! 

de haartransplantatie van

Joel Borelli

Achter de piano zit Joel Borelli in zijn natuurlijke habitat. Hij maakte furore bij Crazy Piano’s in Scheveningen en is inmiddels internationaal bekend door zijn cluboptredens over de gehele wereld. Maar laatst was hij weer even ‘gewoon’ in zijn vertrouwde Brabant, waar hij in de kliniek van Transhair een haartransplantatie onderging.