Haartransplantatie kliniek Transhair ®

Nr. 1 haartransplantatie kliniek Transhair®, is al jarenlang de specialist op het gebied van haartransplantaties. Transhair® onderscheidt zich op drie punten: ervaring, deskundigheid en een persoonlijke aanpak. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. ​Wij bieden u de beste en nieuwste behandelingen met de meest moderne technieken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Transhair scoort op kliniekervaringen.nl ruim een 9 op basis van meer dan 300 beoordelingen! Ben je benieuwd wat anderen zeggen over hun ervaring bij Transhair?

 

Bekijk de meest recente ervaringen    Abonneer op onze nieuwsbrief

 

In 1989 is Transhair gestart met het uitvoeren van haartransplantaties. In die tijd was het werken met de appelboortechniek nog één van de meest gebruikte technieken. Vijf tot acht behandelingen waren noodzakelijk om een redelijk resultaat te behalen. Voor Transhair was dit één van de redenen om de beperkingen van de behandelingen onder de loep te nemen en op zoek te gaan naar oplossingen. Er moesten binnen dezelfde tijd meer en kleinere grafts (groepjes haarwortels) worden gesneden en kunnen worden ingezet. De vraag naar deze nieuwe oplossing bleek zo groot, dat Transhair in drie jaar tijd over vijf klinieken in Duitsland en Nederland beschikte. Tegenwoordig is Transhair in Vlijmen met klinieken in Nederland en Duitsland één van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld.

Stuur mij een brochure

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op een van onze locaties:

  • Vlijmen
  • Amsterdam
  • Zoetermeer
  • Zwolle
  • Antwerpen
  • Hasselt
  • Maastricht
  • Londen

Maak een afspraak

Bij Transhair bent u in goede handen

 

19 Jaar ervaring met Haartransplantaties
13.324 Succesvolle behandelingen uitgevoerd
19,95 M Miljoen grafts getransplanteerd

Daarnaast hebben we 62% van onze nieuwe klanten verkregen uit onze oude klanten