Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

PRP behandeling: info, prijzen en meer!

Wat is een PRP behandeling?

Wil jij voller ogend haar, zónder een haartransplantatie te ondergaan? Kies dan voor de PRP behandeling! Met een dunne naald wordt het Plaatjes Rijk Plasma (PRP), ook wel Platelet Rich Plasma genoemd, in de hoofdhuid geïnjecteerd. Vervolgens doen de groeifactoren in de bloedcellen hun werk en wordt de haargroei gestimuleerd. Een PRP behandeling wordt gedaan met lichaamseigen bloedplasma. Dit wordt opgeslagen in buisjes en deze worden weer in een speciale centrifuge geplaatst. Deze centrifuge scheidt het benodigde bloedplasma(PRP) met andere bloedcellen waarnaar dit middels een dunne naald in de hoofdhuid geinjecteerd wordt. Doordat er groeifactoren in het plasma zitten stimuleert dit uw haargroei. 

Vind jij het lastig om uw haarsituatie in te schatten? Doe de scan en ontvang gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones tijdens de PRP behandeling.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over PRP behandelingen? Dan vindt u meer informatie via de onderstaande knop!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Dr. D. Alekseev heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het uitvoeren van haartransplantatie behandelingen in zowel Nederland als Duitsland. Daaronder valt ook de PRP behandeling! 

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als je haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor jou en luisteren naar jouw wensen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij jou past. De behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar je op langere tijd voor uit moet kijken. 

Stimuleer de haargroei met lichaamseigen stoffen

Haarverbetering

Wordt jouw haar wat dunner, maar vind je een haartransplantatie een grote stap? Met haarverbetering door middel van een PRP behandeling wordt de haargroei gestimuleerd met lichaamseigen PlaatjesRijk Plasma (PRP). Dit plasma wordt uit jouw eigen bloed gewonnen en vervolgens met een dunne naald in je hoofdhuid geïnjecteerd. De groeifactoren in het plasma stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid én stimuleren de stamcellen die de haargroei bevorderen.

Kan iedereen een PRP-behandeling ondergaan? 

De meeste mensen kunnen zonder problemen een PRP behandeling ondergaan, maar er zijn situaties waarin deze behandeling minder geschikt is. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u lijdt aan een bloed-of bloedplaatjesstoornis, chronische leveraandoening, wanneer u een infectie heeft of bij sommige hart- en vaatziekten. Uw haarconsulent van Transhair bespreekt in een persoonlijk adviesgesprek met u graag of een PRP bij u mogelijk is.

Voor wie is PRP geschikt? 

PRP is een behandeling die geschikt is voor zowel mannen en vrouwen die te maken hebben met dunne, fijne haren. Zeker wanneer het haarverlies diffuus is (dat betekent dat het over de hele hoofdhuid voorkomt) kan PRP een goede manier zijn om de haargroei opnieuw te stimuleren.