Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

PRP behandeling: info, prijzen en meer!

Wilt u voller ogend haar, zónder een haartransplantatie te ondergaan? Kies dan voor de PRP behandeling! Met een dunne naald wordt het Plaatjes Rijk Plasma (PRP), ook wel Platelet Rich Plasma genoemd, in de hoofdhuid geïnjecteerd. Vervolgens doen de groeifactoren in de bloedcellen hun werk en wordt de haargroei gestimuleerd. De kosten van een PRP behandeling zijn € 395,- Wanneer u vier behandelingen in één keer afneemt is de prijs geen € 1.580,- maar € 1.295,- 

Vindt u het lastig om uw haarsituatie in te schatten? Doe de scan en ontvang gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones tijdens de PRP behandeling.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar u op langere tijd voor uit moet kijken. 

Stimuleer de haargroei met lichaamseigen stoffen

Haarverbetering

Wordt uw haar wat dunner, maar vindt u een haartransplantatie een grote stap? Met haarverbetering door middel van een PRP behandeling wordt de haargroei gestimuleerd met lichaamseigen PlaatjesRijk Plasma (PRP). Dit plasma wordt uit uw eigen bloed gewonnen en vervolgens met een dunne naald in uw hoofdhuid geïnjecteerd. De groeifactoren in het plasma stimuleren hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid én stimuleren de stamcellen die de haargroei bevorderen.

Kan iedereen een PRP-behandeling ondergaan? 

De meeste mensen kunnen zonder problemen een PRP behandeling ondergaan, maar er zijn situaties waarin deze behandeling minder geschikt is. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u lijdt aan een bloed-of bloedplaatjesstoornis, chronische leveraandoening, wanneer u een infectie heeft of bij sommige hart- en vaatziekten. Uw haarconsulent van Transhair bespreekt in een persoonlijk adviesgesprek met u graag of een PRP bij u mogelijk is.

Voor wie is PRP geschikt? 

PRP is een behandeling die geschikt is voor zowel mannen en vrouwen die te maken hebben met dunne, fijne haren. Zeker wanneer het haarverlies diffuus is (dat betekent dat het over de hele hoofdhuid voorkomt) kan PRP een goede manier zijn om de haargroei opnieuw te stimuleren. 
 

Is er een herstelperiode na de PRP behandeling?

U kunt na uw PRP behandeling alles doen wat u gewend bent, ook sporten en uw haren wassen. Soms kan de hoofdhuid even rood zijn, maar dit is niets om u zorgen over te maken. We raden u aan om de eerste 72 uur na de PRP behandeling geen agressieve chemische kleuring of permanentvloeistof te te gebruiken op het haar.

Wanneer zie ik het resultaat van mijn PRP behandeling? 

Het duurt na de PRP behandeling zes tot twaalf maanden voordat het resultaat echt zichtbaar wordt. We adviseren u in het eerste jaar per kwartaal een behandeling te laten uitvoeren, dus 4 behandelingen in totaal. Daarna kunt u elk jaar of elk halfjaar terugkomen voor een aanvullende PRP behandeling.

Wat zijn de risico's en voordelen van een PRP behandeling?

PRP is een comfortabele, niet-chirurgische behandeling die in totaal ongeveer een uur duurt. Na ongeveer drie maanden begint u resultaat te zien en na zes tot twaalf maanden is het echt goed zichtbaar in de spiegel. Wel zijn er soms kleine bijwerkingen na de PRP behandeling. Zo kan de hoofdhuid de eerste paar uur een beetje rood worden, maar dit trekt vanzelf weg. In ongeveer 15% van de gevallen treedt de volgende dag een kleine zwelling op in het voorhoofd of rond de ogen, die twee dagen aanhoudt. Dit zijn echter kleine ongemakken die in vrijwel alle gevallen al snel weer verdwijnen.