Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Met een dunne naald wordt het Plaatjes Rijk Plasma (PRP) in de hoofdhuid geïnjecteerd. Vervolgens doen de groeifactoren in de bloedcellen hun werk en wordt de haargroei gestimuleerd. PRP is een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma (PRP), soms ook bekend onder de Engelse naam Platelet Rich Plasma. De kosten van een PRP-behandeling zijn € 395,- Wanneer u vier behandelingen in één keer afneemt is de prijs geen € 1.580,- maar € 1.295,- (Dit bedrag dient bij de eerste behandeling betaald te worden)

Vindt u het lastig om uw haarsituatie in te schatten? Doe de scan en ontvang gratis en vrijblijvend een inschatting van de te behandelen zones.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken.