Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haaruitval is voor mannen al heel vervelend. Maar waar haaruitval bij mannen in veel gevallen een beetje bij het verouderingsproces hoort, komt het bij vrouwen een stuk minder voor. Daarom ondervinden vrouwen vaak veel last van haaruitval. 

Oorzaken haaruitval vrouwen

In sommige gevallen is haaruitval bij vrouwen genetisch bepaald. Daarnaast zijn bij vrouwen vaak ook de hormonen de boosdoener als er sprake is van haaruitval, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of de overgang. Ook stress en slechte voeding kunnen haaruitval veroorzaken. De aandoening Alopecia Areata, waarbij het haar pleksgewijs uitvalt, is een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij vrouwen. 

Oplossing haaruitval vrouwen

Transhair is de nummer 1 haarkliniek van Nederland. Onze ervaren haarchirurgen en hairtechnicians behandelen niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen. Ze kunnen vrouwen met haaruitval helpen met een scala aan behandelingen. 

Haartransplantatie voor vrouwen

Een andere oplossing tegen kaalheid is natuurlijk de alom bekende haartransplantatie. Denkt u dat dit geen optie is, omdat u daarvoor geschoren moet worden? Dan hebben wij goed nieuws voor u: dat is bij Transhair niet nodig! Als enige kliniek in Nederland kan Transhair u namelijk behandelen met de FUT-techniek. Deze wordt uitgevoerd door een reepje haar uit het donorgebied te snijden, de grafts (haarzakjes) daaruit los te snijden onder de microscoop en deze vervolgens in het gewenste gebied te plaatsen. Omdat scheren niet nodig is, is deze methode bij uitstek geschikt voor vrouwen met haaruitval.

Verbergen haaruitval met MHP

Heeft u last van dun haar of heeft u kale plekken op het hoofd door Alopecia Areata? Dan kan micro haar pigmentatie (MHP) voor u een goede oplossing zijn. Door met behulp van een ultrafijne naald haarstoppeltjes aan te brengen, is het contrast tussen het haar en de hoofdhuid minder groot. Hierdoor lijkt het haar voller en is de haaruitval dus minder goed te zien. 

Ontdek de oplossing voor uw haaruitval! 

Bent u een vrouw die gebukt gaat onder de gevolgen van haaruitval? Verberg u niet langer en maak vandaag nog een afspraak met een consulent van Transhair. Dat is kosteloos en vrijblijvend. Aan de hand van een uitgebreide analyse van uw haarsituatie krijgt u van ons een eerlijk en gedegen advies. Ontdek de mogelijkheden en plan uw consult! 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr. I. Songun

Haartransplantatie chirurg

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Cor van Oyen

Haartransplantatie adviseur / Directeur

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.