Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Haartransplantatie kwaliteit

Een haartransplantatie is eigenlijk een cadeau aan jezelf. Je kiest ervoor om het heft zelf in handen te nemen en geen genoegen meer te nemen met haaruitval en kaalheid. Met als resultaat: mooier, voller haar en een goed gevoel over hoe je eruit ziet. Alleen het beste is dan goed genoeg. Kies dus voor een haartransplantatie van hoge kwaliteit. Kies voor Transhair. 

Kwaliteit door ervaring in haartransplantaties

Als je iets heel vaak doet, word je er goed in. Dat geldt zeker voor een behandeling als een haartransplantatie. Daarom is het goed om te weten dat Transhair in de afgelopen 23 jaar al ruim 15.000 behandelingen heeft uitgevoerd. Onze haarchirurgen behoren tot de beste in hun vakgebied. En de hair technicians door wie zij worden bijgestaan, leiden we zelf op tot vakkundige, gespecialiseerde medewerkers. 

Alleen gespecialiseerde haarchirurgen

Bij Transhair werken geen basisartsen, maar gespecialiseerde haarchirurgen die jarenlange ervaring hebben in het uitvoeren van haartransplantaties. Daardoor weet je bij Transhair zeker dat jouw haartransplantatie wordt uitgevoerd door een expert. Niet voor niets kunnen we levenslange groeigarantie geven op het resultaat van je haartransplantatie. 

Hoge beoordeling kwaliteit

De kwaliteit van onze haartransplantaties wordt door onze klanten zeer hoog gewaardeerd: met een waardering van 9,2 op Kliniekervaringen.nl zijn we de nummer 1 haarkliniek van Nederland. Niet alleen de kwaliteit van de haartransplantatie, maar ook de ontspannen sfeer in de kliniek wordt als zeer prettig ervaren.

Kies ook voor een haartransplantatie van topkwaliteit!

Alleen de beste haarkliniek is goed genoeg voor jouw haar. Kies daarom voor een haartransplantatie van topkwaliteit en laat jouw haartransplantatie uitvoeren in de haarkliniek van Transhair. Zet vandaag de stap om af te rekenen met kaalheid en plan een eerste (video)consult in bij Transhair om je mogelijkheden te ontdekken. 

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.