Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Kaal worden is niet leuk. Niet voor mannen, maar zeker ook niet voor vrouwen – die ook last van haaruitval kunnen krijgen. Want ook al is kaal worden meestal genetisch bepaald: het is toch niet prettig om de haarlijn steeds verder te zien verschuiven of het haar dunner te zien worden. Een haartransplantatie kan dan dé oplossing zijn. Transhair kan haarimplantaten zetten, die ervoor zorgt dat uw haar er voller uit blijft zien. 

Haarimplantaat haarkliniek

In de haarkliniek van Transhair kunt u terecht voor een haartransplantatie om uw inhammen of uw kalende kruin te voorzien van haarimplantaten. Daarbij worden grafts (ook wel haarzakjes genoemd) uit de haarkrans aan de achterkant van uw hoofd gehaald en in een speciale groeivloeistof geplaatst. Deze worden vervolgens, haarzakje voor haarzakje implantaat, naar het gebied getransplanteerd waar u graag een vollere haarbos wilt houden. 

Behandelwijze haarimplantaat

Er zijn twee behandelwijzen om de grafts uit de haarkrans te verkrijgen. 
De eerste is de FUE-methode. Hierbij wordt elk haarimplantaat afzonderlijk uit de haarkrans gehaald, met een rond mesje (punchbiopten). Het voordeel hiervan is dat het geen littekens achterlaat, maar het hoofd moet wel geschoren worden. Bij de FUT-methode – die Transhair als enige kliniek in Nederland aanbiedt - wordt een reepje huid uit de haarkrans gesneden, waarna hair technicians de grafts één voor één verwijderen onder de microscoop. Deze methode laat weliswaar een klein litteken achter, maar daar valt het haar uiteindelijk weer overheen. Bovendien duurt de behandeling wat korter én hoeft u uw hoofd niet te scheren voor de behandeling. Dat maakt deze behandeling ook voor vrouwen heel geschikt. 

Hoeveel haarimplantaten?

Hoe lang uw haartransplantatie duurt én wat deze gaat kosten, hangt af van de hoeveelheid haarimplantaten die nodig is voor het beste resultaat. Dat is altijd maatwerk en onze haartransplantatie-adviseur kan u pas na een consult vertellen hoeveel haarimplantaten u nodig heeft. 

Meer weten over haarimplantaat?

Wilt u meer weten over haartransplantaties en de manier waarop de ervaren haarchirurgen van Transhair een behandeling uitvoeren? Transhair heeft advieslocaties verspreid over heel Nederland, en u kunt zelf een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Maak online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij u in de buurt. 
 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.