Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Prijzen behandeling haartransplantatie vrouwen

Bij een haartransplantatie denken we meteen aan mannen. Maar ook voor vrouwen kan dit de oplossing zijn voor veel haarproblemen. Want net als mannen kunnen ook vrouwen last krijgen van haaruitval en kaalheid. Een haartransplantatie kan dan een oplossing zijn, maar er zijn ook andere behandelingen die haaruitval kunnen tegengaan. 

Prijzen haartransplantatie vrouwen

De meest geschikte methode van haartransplantatie voor vrouwen is de FUT-haartransplantatie. Deze behandeling – die Transhair als enige in Nederland exclusief uitvoert – heeft als voordeel dat het hoofd niet geschoren hoeft te worden. De haren die worden getransplanteerd, worden namelijk uit een reepje hoofdhuid gehaald dat door een ervaren haarchirurg uit het achterhoofd wordt gesneden. Dit laat slechts een smal litteken achter, waar het haar bovendien weer overheen valt. De prijs van een FUT-haartransplantatie start bij ongeveer € 3000, afhankelijk van de hoeveelheid haar die getransplanteerd wordt. 

Prijzen wenkbrauwtransplantatie vrouwen

Een andere behandeling die bij vrouwen veel wordt toegepast is een wenkbrauwtransplantatie. Want welke vrouw wil er nu geen volle, mooie wenkbrauwen? Transhair kan je helpen deze droom te verwezenlijken. Onder plaatselijke verdoving worden haren uit de achterkant of zijkant van het hoofd geponst, in een speciale groeivloeistof behandeld en zorgvuldig – met de groeirichting mee - in de wenkbrauwen geplaatst. Omdat het om een klein volume gaat, is scheren van de hoofdhuid niet nodig. De prijs van een wenkbrauwtransplantatie is € 2500. 

Prijzen overige behandelingen voor vrouwen

Bij Transhair kun je voor meer behandelingen terecht dan alleen een haar- of wenkbrauwtransplantatie. Bijvoorbeeld voor haarverbetering, waarbij lichaamseigen PlaatjesRijk Plasma uit jouw eigen bloed wordt gewonnen en wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid. Daardoor wordt de haargroei bevorderd. Een startup-behandeling van vier sessies kost € 1295. Wil je voller ogend haar, zonder een haartransplantatie? Dan is Micro Haar Pigmentatie, waarbij kleine stipjes op de hoofdhuid worden gezet met natuurlijke inkt, een goede optie. Het haar lijkt voller en het resultaat is heel natuurlijk. Deze behandeling kost gemiddeld zo’n € 2000. 

Meer weten over behandelingen voor vrouwen?

Haarkliniek Transhair kan veel betekenen voor vrouwen die kampen met haaruitval of graag vollere wenkbrauwen willen hebben. Wil jij ook iets aan jouw haaruitval doen? Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend (video)consult met Transhair. We vertellen je dan alles over uw mogelijkheden, het te verwachten resultaat en de prijs van de behandeling. Zet vandaag nog de eerste stap!

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.