Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haartransplantatie Antwerpen

Overweegt u als inwoner van ’t Stad een haartransplantatie? Dan bent u bij haarkliniek Transhair aan het goede adres. In Antwerpen hebben wij een consultlocatie, waar onze adviseurs u een eerlijk en helder advies over de mogelijke behandeling geven. De behandeling zelf vindt plaats in Vlijmen, niet ver van de Belgische grens in Nederland.

Kaalheid kan bijzonder veel impact hebben op uw zelfbeeld. Vaak begint het met inhammen of een kaler wordende kruin, die zeer lastig te verbergen of te camoufleren zijn. Het is een verschijnsel dat bij veel mensen voorkomt, maar dat maakt het niet minder vervelend. Gelukkig kunnen uw haarlijn en uw zelfvertrouwen hersteld worden met een permanente oplossing: haartransplantatie bij Transhair België.

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

FUE- en FUT-haartransplantaties Antwerpen

Transhair is de juiste kliniek als u een haartransplantatie in Antwerpen overweegt. Als een van de weinige haarklinieken bieden wij zowel de FUE- als de FUT-haartransplantatie aan. Daarnaast kunt u bij ons ook uw wenkbrauwen laten transplanteren, hebben we speciale behandelingen voor vrouwen en kunnen wij een zogenaamde stoppeltattoo zetten (ook wel microhaarpigmentatie). Mocht u wel een vollere haardos willen maar een volledige haartransplantatie nog niet zien zitten, dan raden wij onze PRP-behandeling aan. Hierbij wordt plaatjesrijk plasma uit uw eigen bloed gebruikt om het haar nieuw leven te geven.

Haartransplantatie Antwerpen bij Transhair

Wilt u meer advies over onze haartransplantatiemethoden of heeft u andere vragen? Dan bent u van harte welkom op onze consultlocatie in Antwerpen aan de Noorderlaan 147. De uiteindelijke behandeling vindt plaats in onze kliniek in het Nederlandse Vlijmen, vlakbij Den Bosch. Doordat wij enkel met gespecialiseerde haarchirurgen werken en door onszelf opgeleide hairtechnicians, krijgt u altijd de best mogelijke zorg en behandeling voor uw situatie. Benieuwd wat Transhair voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis eerste consult in Antwerpen!

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.

Bij Transhair bent u in goede handen

 

  • Eén van de grootste haartransplantatieklinieken ter wereld
  • Ruim 21 jaar ervaring met haartransplantaties
  • 14.534 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  • Ruim 20 miljoen grafts getransplanteerd
  • 62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit referentie van oude klanten