Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Voordelige haartransplantatie

Een haartransplantatie is een behandeling die al snel een paar duizend euro kost. Dat lijkt veel geld, maar het resultaat blijft een leven lang zichtbaar. Bovendien is voor iets dat zo zichtbaar is als uw haar alleen het beste goed genoeg. Toch blijkt dat veel mensen zoeken naar een voordelige haartransplantatie en dan in het buitenland uitkomen. Daarom is een haartransplantatie in Turkije ook zo populair. Goedkoop blijkt dan helaas vaak duurkoop.

Voordelige haartransplantatie van topkwaliteit

De kwaliteit van zulke goedkope haartransplantaties laat namelijk vaak te wensen over. Er worden bijvoorbeeld in één keer teveel grafts getransplanteerd, waardoor het donorgebied al grotendeels is uitgeput. Zeker wanneer iemand nog relatief jong is en het haarverlies zich in de loop der jaren voortzet, is het daardoor later nauwelijks meer mogelijk om in een later stadium een tweede haartransplantatie uit te voeren. Bovendien is de nazorg bij een goedkope haartransplantatie in het buitenland niet optimaal geregeld. 

Voordeel bij haartransplantatie

Een goedkope haartransplantatie in het buitenland is dus eigenlijk geen optie. Wilt u graag een haartransplantatie met een optimaal resultaat, maar houden de kosten u nog tegen? Dan is het goed om te weten dat u bij Transhair op twee manieren kunt profiteren van voordeel bij uw haartransplantatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een haartransplantatie in de Transhair Academy. U wordt dan behandeld door een team van zorgvuldig geselecteerde transplantatiedeskundigen, die door onszelf worden opgeleid. De chirurgen zijn uiteraard afgestudeerd als arts, gespecialiseerd en BIG-geregistreerd. De hairtechnicians in het team bevinden zich in een gevorderd stadium van hun opleiding. Het hele team werkt onder directe supervisie van onze ervaren medewerkers, zodat we u dezelfde kwaliteit en garanties kunnen beloven als bij onze reguliere haartransplantaties. Het enige verschil is de prijs. 

Voordelige haartransplantatie last-minute

Er is nóg een manier om voordeliger een haartransplantatie te laten uitvoeren bij de beste haarkliniek in Nederland: een stand-by haartransplantatie. Dat betekent dat u last-minute de plaats inneemt van iemand die zijn of haar behandeling op het laatste moment moet afzeggen. Om onze behandelruimtes én medewerkers optimaal in te kunnen zetten, bieden we u de kans om zo’n vrijgekomen behandelplek te kunnen benutten. U betaalt dan een stuk minder voor uw haartransplantatie. Het voordeel loopt op tot wel 20%! Wel is het dan noodzakelijk dat we al weten wat uw haarsituatie is, welke behandeling u wilt ondergaan en hoeveel grafts er getransplanteerd moeten worden. Bovendien is het belangrijk dat u zeer flexibel bent. Bent u bijvoorbeeld een freelancer die vanuit huis werkt of kunt u om een andere reden gemakkelijk schuiven in uw agenda? Dan is onze stand-by-lijst voor u de perfecte weg naar een voordelige haartransplantatie. 
 

Plan direct jouw gratis adviesgesprek

Wij nemen hierbij voor jouw en onze veiligheid de RIVM-maatregelen in acht.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.