Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

PRP-behandeling tegen haaruitval? Je leest er alles over!

Ontdek de kracht van een PRP-behandeling tegen haaruitval en voor haarverbetering

Droom je van voller haar, dat prachtig glanst en stevig aanvoelt? Als je merkt dat je haar dunner wordt, is er een oplossing voor zowel mannen als vrouwen: een PRP-behandeling. PRP staat voor PlaatjesRijk Plasma, een techniek die je haar voller en mooier maakt met je eigen lichaamsstoffen.

De PRP-behandeling in detail

De PRP-behandeling bestaat uit drie stappen:

  1. Bloedafname: In onze haarkliniek nemen we een paar buisjes bloed af.
  2. Plasmaafscheiding: Met geavanceerde apparatuur scheiden we het plaatjesrijke plasma van andere bloedbestanddelen.
  3. Injectie: Via een dunne naald injecteren we het plaatjesrijke plasma in je hoofdhuid.

Wat doet een PRP-behandeling? 

PlaatjesRijk Plasma bevat veel bloedplaatjes en veel witte bloedcellen, boordevol groeifactoren die hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid bevorderen. Door dit plasma in te brengen, stimuleren we stamcellen die de haargroei bevorderen. De groeifactoren in het plasma bevorderen verder de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid, en stimuleren de stamcellen die de haargroei ondersteunen.
Het resultaat is dikker, glanzender en gezonder ogend haar.

Ervaringen met onze PRP-behandeling

PRP verbeteren de kwaliteit van dun en beschadigd haar, bevorderen de bloedsomloop en natuurlijke haargroei, en vertragen haaruitval. Het voedt haarzakjes en vermindert hoofdhuidontstekingen, wat je haar ten goede komt. Tevreden klanten bevestigen dat dit leidt tot mooier, gezonder en voller haar.

Hoe vaak is een PRP-behandeling nodig? 

Er zijn gemiddeld vier behandelingen nodig in het eerste jaar. Deze eerste behandelingen zijn het meest effectief. Na acht maanden kun je teruggaan naar één of twee behandelingen per jaar voor langdurig resultaat.

Een PRP-behandeling en haartransplantatie

Combineer een PRP-behandeling met een haartransplantatie om je haargroei te boosten. Zo krijg je prachtige resultaten. PRP-behandelingen gedurende het eerste jaar na transplantatie verbeteren groei en vertragen de haaruitval, waardoor een tweede transplantatie wellicht niet nodig is.

Kosten van PRP-behandeling tegen kaalheid

Bij Transhair krijg je een PRP-behandeling voor €395 per sessie. Kies je voor vier sessies in één keer? Dan betaal je slechts €1.295 in plaats van €1.580.

Kies voor kwaliteit met Transhair

Wil je je haar verbeteren en je hoofdhuid gezond houden met je eigen lichaamsstoffen voor natuurlijke schoonheid? Ontdek of PRP geschikt is voor jou door een gratis online consult of op één van onze locaties bij jou in de buurt te plannen. Ben je benieuwd naar de voordelen van een PRP-behandeling? Doe de scan of maak direct een afspraak. Binnen 24 uur ontvang je een passend advies en antwoord op je vragen.