Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Heel veel mannen en ook sommige vrouwen krijgen in hun leven te maken met haarproblemen en kaalheid. En hoewel dat in de meeste gevallen niet pijnlijk of gevaarlijk voor de gezondheid is, is het wel heel vervelend. Het kan uw zelfvertrouwen aantasten en ervoor zorgen dat u zich niet meer zo goed voelt over zichzelf als voorheen. Daarom zoeken veel mensen naar een oplossing tegen kaalheid.

Haartransplantatie als oplossing tegen kaalheid

Een andere oplossing tegen kaalheid is natuurlijk een haartransplantatie. Veel mensen gingen u al voor en het resultaat is vaak geweldig. Als enige kliniek in Nederland kan Transhair u niet alleen de FUE-techniek, maar ook de FUT-techniek aanbieden. Een FUT haartransplantatie wordt uitgevoerd door een reepje haar uit het donorgebied te snijden, de grafts (haarzakjes) daaruit los te snijden onder de microscoop en deze vervolgens in het gewenste gebied te plaatsen. Deze techniek heeft als groot voordeel dat er niet geschoren hoeft te worden. Dat maakt het ook bij uitstek de meest geschikte oplossing tegen kaalheid bij vrouwen! 

Kaalheid oplossen met stoppeltattoo

Veel mannen die de shaven look mooi vinden, vinden een stoppeltattoo de perfecte oplossing voor hun kaalheid. Eigenlijk is dit geen echte tattoo, maar Micro Haar Pigmentatie (MHP): er worden kleine stipjes in exact de juiste kleur op de hoofdhuid geplaatst. De stipjes zien eruit als stoppels. Anders dan een echte tattoo vervagen deze stipjes binnen twee jaar en worden ze na verloop van tijd niet blauw. 

Uw oplossing tegen kaalheid

Er is dus niet maar één oplossing voor haarproblemen en kaalheid, er zijn meerdere opties. Wilt u ontdekken wat in uw situatie de beste oplossing is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze consulenten. U krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden én de kosten. Plan uw consult vandaag nog en zet de eerste stap naar de oplossing voor uw kaalheid!

Plan direct uw gratis adviesgesprek

Wij nemen hierbij voor uw en onze veiligheid de RIVM-maatregelen in acht.

Levenslange garantie

Kaalheid bij mannen

Hoe jong of oud u ook bent: haarverlies en kaalheid zijn nooit leuk. Toch wordt maar liefst 70% van de mannen vroeg of laat getroffen door kaalheid. Wat is daarvan de oorzaak? En is er een oplossing?

Dr M. Statius Muller

Haartransplantatie chirurg

Dr K. Leonhardt

Haartransplantatie arts

Dr. I. Songun

Haartransplantatie chirurg

Dr F. Neidel

Haartransplantatie arts

Cor van Oyen

Haartransplantatie adviseur / Directeur

Deskundig en gespecialiseerd

Maak kennis met onze
zeer ervaren haarchirurgen

De haarchirurgen van Transhair werken samen als team aan uw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.