Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Voor mannen is kaalheid erg vervelend, maar wordt het al snel gezien als een natuurlijk proces. Niet zo gek, want ruim 70% van de mannen krijgt in zijn leven te maken met kaalheid. Bij vrouwen is dat anders: ook zij worden soms getroffen door haaruitval en kaalheid, maar hier rust in veel gevallen nog een groot taboe op. Dat zorgt ervoor dat kaalheid bij vrouwen tot veel verdriet leidt. Is dat ook bij jou het geval? Dan is het goed om te weten dat er verschillende oplossingen zijn om jouw kaalheid of haaruitval tegen te gaan. Ontdek hier welke mogelijkheden er zijn. 

Oorzaken kaalheid vrouwen

Waar de oorzaak van kaalheid bij mannen over het algemeen erfelijk is, is de oorzaak van haaruitval bij vrouwen vaak wat lastiger te achterhalen. Zo is het bekend dat de genetische oorzaak ook bij vrouwen soms een rol speelt, maar er kunnen ook andere redenen zijn. Zo kunnen hormonen bij vrouwen kaalheid veroorzaken, zeker in periodes in het leven waarin de hormoonspiegel verandert zoals tijdens de overgang of een zwangerschap. Maar ook stress en een slecht voedingspatroon kunnen oorzaken zijn van kaalheid bij vrouwen. Een groot deel van de gevallen van kaalheid bij vrouwen wordt veroorzaakt door de aandoening Alopecia Areata, waarbij het haar op bepaalde plekken uitvalt. Deze ziekte is helaas niet met een haartransplantatie op te lossen.

Kaalheid bij vrouwen: diverse oplossingen

Gelukkig is er in veel gevallen een oplossing voor kaalheid. Ook bij vrouwen! Het is dan wel belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerde haarkliniek, waar artsen werken die zich volledig op het oplossen van haarproblemen hebben toegelegd. Kies daarom voor Transhair: de nummer 1 haarkliniek van Nederland. Onze ervaren haarchirurgen en hairtechnicians zien in de behandelkamer niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen die ze van hun kaalheid afhelpen met een breed scala aan behandelingen. 

Haartransplantatie bij vrouwen

Een andere oplossing tegen kaalheid is natuurlijk de alom bekende haartransplantatie. Denk je dat dit geen optie is, omdat je daarvoor geschoren moet worden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: dat is bij Transhair niet nodig! Als enige kliniek in Nederland kan Transhair je namelijk behandelen met de FUT-techniek. Deze wordt uitgevoerd door een reepje haar uit het donorgebied te nemen, de grafts (haarzakjes) daaruit los te snijden onder de microscoop en deze vervolgens in het gewenste gebied te plaatsen. Omdat scheren niet nodig is, is deze methode bij uitstek geschikt voor het behandelen van kaalheid bij vrouwen.

alopecia.jpg

Doe iets aan je kaalheid!

Ben jij een vrouw en ga je gebukt onder de gevolgen van kaalheid en haaruitval? Dan is nu het moment om daar iets aan te doen! Ontdek de verschillende mogelijkheden van Transhair en laat kaalheid niet langer een zelfverzekerde uitstraling in de weg staan. Maak dus snel een afspraak voor een gratis, vrijblijvend eerste consult waarin we alle mogelijkheden met je doorspreken!