Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Haartransplantatie voor vrouwen met hoge haarlijn

Waar veel mannen op enig moment in hun leven worden getroffen door kaalheid, is dat bij vrouwen gelukkig veel minder het geval. Toch heeft zo’n 20% van de vrouwen in Nederland last van haaruitval en haarverdunning. Bijvoorbeeld in de vorm van een hoge haarlijn, waardoor het voorhoofd hoger is dan ze zouden willen. Dat kan een enorme impact hebben op hun leven. Voor deze vrouwen is het mogelijk om daar met een haartransplantatie iets aan te doen. 

Vrouwen met een hoge haargrens: haartransplantatie

Door een hoge haargrens kan het voorhoofd lang en hoog lijken. Wil je als vrouw je haargrens graag verlagen en je voorhoofd verkleinen? Dan is een haartransplantatie dé oplossing. Het is echter wel heel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt, want het creëren van een natuurlijk ogende haargrens luistert zeer nauw. Dat is precies waar de haarchirurgen van haarkliniek Transhair in zijn gespecialiseerd. Onze haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties, waaronder het verlagen van de haarlijn bij vrouwen. 

Haartransplantatie zonder scheren

Transhair is de enige kliniek in Nederland die deze vorm van haartransplantatie voor vrouwen aanbiedt zonder dat de hoofdhuid geschoren hoeft te worden. Wij gebruiken hiervoor de FUT-methode, waarbij we uit de achterkant van het hoofd (de enige plaats waar een leven lang haar blijft groeien) een reepje huid snijden. Dit laat weliswaar een smal en dun litteken achter, maar hier valt het haar overheen. Speciaal opgeleide hair technicians snijden hieruit de haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uiterst secuur los en plaatsen deze in een unieke groeivloeistof. Vervolgens transplanteert de arts de grafts zorgvuldig langs de haarlijn voor een natuurlijk resultaat. Op je haartransplantatie bij Transhair krijg je levenslange groeigarantie.

Oplossing voor hoge haarlijn

Heb jij ook een hoge haarlijn? En wil je daar voor eens en voor altijd van af? Dan is een haartransplantatie bij Transhair de ideale oplossing. Onze artsen zijn experts op het gebied van het creëren van een natuurlijk haarlijn, zónder dat je hoofd geschoren hoeft te worden. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste, vrijblijvend (video)consult en we vertellen je alles over de mogelijkheden en het resultaat dat je kunt verwachten. 
 

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.