Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haartransplantatie Rotterdam

Haarverlies heeft impact op uw zelfbeeld

Kaal worden of haarverlies, het is zeer vervelend als het u overkomt. Inhammen of het kaler worden van het achterhoofd zijn vaak het begin van haaruitval. Pogingen om uw haarverlies te verbergen of te camoufleren lopen meestal op niets uit. Kalende plekken kunnen bijzonder veel impact hebben op uw zelfbeeld en bij veel mensen leiden tot radeloosheid! Maar bent u zich bewust van het feit dat er permanente oplossingen zijn waarmee je het zelfbeeld en de haarlijn voor langere tijd weer kunt verbeteren? Denk in dit geval aan een haartransplantatie bij Transhair Rotterdam.

Bent u benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies bij onze haarkliniek Rotterdam en kom meer te weten over uw mogelijkheden, de verschillende soorten haarimplantaties en de haartransplantatie kosten.

Bij Transhair bent u in goede handen 

  •  Eén van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld
  •  Ruim 19 jaar ervaring met haartransplantaties
  •  13.324 succesvolle behandelingen uitgevoerd
  •  19,9 miljoen grafts getransplanteerd
  •  62% van onze nieuwe klanten zijn verkregen uit onze oude klanten

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

Deskundig en persoonlijk

De beste haartrans-
plantatie technieken

Voor iets dat zo belangrijk is als uw haar is alleen het beste goed genoeg. Bij Transhair werken daarom geen basisartsen, maar alleen gespecialiseerde haarchirurgen met jarenlange ervaring. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. U krijgt altijd een persoonlijk advies over de behandeling die bij u past. Uw behandeling vindt plaats op Landgoed Wagenberg in een prettige, rustige omgeving en wordt uitgevoerd met de beste en nieuwste technieken. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de goedkope maar kwalitatief veel minder goede haartransplantaties in Turkije waar u op langere tijd voor uit moet kijken. 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.