Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Waarom een haartransplantatie bij Transhair?

Als je een haartransplantatie wilt ondergaan, is de volgende stap een lastige: waar ga ik deze ingreep laten doen? Er zijn door Nederland een hoop plaatsen waar het kan, maar ook in het buitenland zijn er opties te over. Als je voor kwaliteit en een garantie van een vollere haardos wilt gaan, moet je bij Transhair zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring en speciaal opgeleide haarchirurgen, heb je gegarandeerd de beste resultaten.

Kwaliteit boven alles

Met een haartransplantatie bij Transhair weet je zeker dat jouw behandeling van de hoogste kwaliteit zal zijn. Onze kliniek in Vlijmen (bij Den Bosch) bijvoorbeeld is gevestigd op Landgoed Wagenberg, een oase van rust en luxe. In onze vestigingen werkt alleen geschoold personeel. Sterker nog, wij werken louter met speciaal getrainde en opgeleide haarchirurgen in plaats van basisartsen. Daarnaast hebben we nog een ondersteunend team met adviseurs. En met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij alle ontwikkelingen op de voet kunnen volgen en kunnen toepassen, zoals microhaarpigmentatie (MHP).

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Beoordeeld met gemiddeld een 9,2

op Kliniekervaringen.nl

Innovaties voorop bij Transhair

In het verleden was het nodig om haartransplantatie in vijf behandelingen te doen, maar mede dankzij ons is dit teruggebracht naar slechts één behandeling. Daarbij bekijken we altijd per persoon wat er nodig is en op welke manier we de transplantatie kunnen uitvoeren. Over het algemeen werken we bij Transhair met twee methodes: de FUE- en FUT-transplantatie, waarbij ofwel losse haarzakjes of een reepje huid van het achterhoofd worden gebruikt. Ook nieuwere methoden als haarpigmentatie, waarbij er pigment in uw hoofdhuid wordt aangebracht voor een geschoren look met stoppels, of wenkbrauwtransplantatie is mogelijk. Dankzij onze innovatieve technieken en de state-of-the-art apparatuur waar onze hairtechnicians mee werken zorgen we voor een bijna volledig pijnloze behandeling.

Kaalheid volledig verleden tijd

Na een behandeling in onze kliniek is één ding zeker: de getransplanteerde haren zullen zeker niet uitvallen. Wij garanderen u zwart op wit dat u levenslang kunt genieten van de getransplanteerde haren van Transhair. Onze specialisten zorgen dat u voor, tijdens en na de behandeling in de watten wordt gelegd en dat uw transplantatie bijna volledig pijnloos uitgevoerd wordt. Ondanks dat u een haartransplantatie bij ons ondergaat, kan het oude haar rondom het nieuw getransplanteerde deel toch gaan uitvallen, wat een tweede behandeling noodzakelijk maakt. Wij zullen daarom bij de eerste behandeling nooit te veel haren uit uw haarkrans op uw achterhoofd halen zodat we tien of twintig jaar later nogmaals uw haar kunnen aanvullen zonder zichtbare littekens of een te lage haardichtheid.

Daarom Transhair!

Hopelijk hebben we u kunnen overtuigen van onze vaardigheid en deskundigheid. Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog steeds met vragen zit, bijvoorbeeld over de verschillende behandelingen, tarieven of andere mogelijkheden. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Of doe onze haarscan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen met een advies op maat.