Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Haartransplantatie voor vrouwen? Je leest er alles over!

Je denkt misschien dat haaruitval, kaalheid en haartransplantaties vooral iets zijn voor mannen. Dat is immers de groep mensen die kaal wordt, toch? Dat is echter maar deels waar. Het is inderdaad zo dat mannen vaker getroffen worden door kaalheid dan vrouwen – meer dan 70% van de mannen krijgt er in zijn leven mee te maken – maar dat betekent nog niet dat kaalheid bij vrouwen niet voorkomt. Heel vervelend als dat net jou treft! Gelukkig is er goed nieuws: ook voor vrouwen is haartransplantatie een oplossing. Hoe dat werkt? Dat lees je hier! 

Hoe ziet de haartransplantatie behandeling bij vrouwen eruit?

Een haartransplantatie bij vrouwen gaat eigenlijk precies hetzelfde als een haartransplantatie bij mannen. Het principe blijft immers hetzelfde: er worden haarzakjes (grafts) uit het gedeelte op het achterhoofd (de haarkrans) waar een leven lang haar blijft groeien, getransplanteerd naar het gedeelte waar je graag meer haar wilt. Omdat deze grafts altijd haar blijven produceren, krijg je bij Transhair levenslange garantie op het resultaat. 

Wat zijn de verschillen tussen haartransplantatie voor vrouwen en de haartransplantatie bij mannen?

Er zijn technisch gezien dus weinig verschillen tussen haartransplantatie voor vrouwen en voor mannen. Wel is het zo dat vrouwen vaak andere wensen hebben op het gebied van hun haar. Vaak gaat het om inhammen die ze willen laten opvullen, maar ook komt het voor dat vrouwen graag hun haargrens willen verlagen omdat ze vinden dat ze een te groot voorhoofd hebben. Een haartransplantatie is hier de perfecte oplossing voor. Daarnaast willen vrouwen soms een litteken op het hoofd weer voorzien van haar. Dat is vaak mogelijk, maar hangt af van hoe de huid van het litteken is. Tenslotte is het mogelijk om een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan bij Transhair. Ideaal wanneer je in het verleden je wenkbrauwen zo grondig hebt geëpileerd dat er maar smalle streepjes zijn overgebleven!

Welke haartransplantatie wordt het meest gekozen door vrouwen?

Veel vrouwen zijn een beetje huiverig voor een haartransplantatie, omdat je bij mannen vaak ziet dat het hele hoofd wordt kaalgeschoren. Ze denken dat dat in alle gevallen noodzakelijk is en zien er daarom vanaf. Bij Transhair kunnen vrouwen echter een haartransplantatie zonder scheren ondergaan. Wij passen namelijk als enige kliniek in Nederland de FUT-techniek toe. Hierbij snijdt de chirurg een reepje behaarde hoofdhuid uit de haarkrans, waaruit speciaal opgeleide hair technicians de grafts snijden die worden gebruikt voor de haartransplantatie. Er blijft in de haarkrans slechts een smal litteken over, waar je haar weer overheen valt. Dé oplossing voor haartransplantatie voor vrouwen, dus! 

Wat kost een haarimplantatie voor vrouwen?

Je vraag je misschien af wat een haartransplantatie voor vrouwen precies kost. Voor een globaal beeld van de kosten kun je kijken op onze pagina Tarieven, maar eigenlijk is het het beste om een consult te plannen met een haartransplantatieconsulent van Transhair om jouw specifieke haarsituatie én de mogelijkheden voor haartransplantatie door te spreken. Je krijgt dan een eerlijk advies over de beste behandeling voor jou, het te verwachten resultaat én de kosten van jouw haartransplantatie.

Professionele haartransplantatie voor de vrouw vind je bij Transhair!

Ben jij een vrouw die last heeft van haaruitval of kaalheid, en wil je een permanente oplossing? Dan is een haartransplantatie voor vrouwen bij Transhair voor jou ideaal. In onze luxe haarkliniek op een landgoed in Vlijmen verzorgen gespecialiseerde artsen jouw behandeling, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat. Kies voor de nummer 1 haarkliniek van Nederland en ontdek de mogelijkheden bij Transhair! Maak meteen een afspraak voor een eerste consult en zet de stap naar mooier haar en een zelfverzekerd gevoel.