Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Stand-by haartransplantatie

U wilt graag dat uw uiterlijk past bij uw zelfbeeld. Met een vollere haardos. En zonder u zorgen te moeten maken over uw kaalheid. Het liefst zou u een haartransplantatie willen ondergaan. Maar dan wél bij de beste kliniek van Nederland. Het enige dat u nog tegenhoudt, is de prijs. Is dit voor u herkenbaar? En kunt u uw eigen tijd indelen? Dan is een stand-by haartransplantatie bij Transhair voor u de perfecte oplossing!

Last-minute haartransplantatie

Transhair is de beste haarkliniek in Nederland. Niet verwonderlijk dus, dat onze behandelagenda altijd al maanden van tevoren is volgeboekt. Toch gebeurt het soms dat een behandeling op het laatste moment wordt afgezegd. Bijvoorbeeld omdat de cliënt ziek is. Om onze behandelruimtes én medewerkers optimaal in te kunnen zetten, bieden we u de kans om zo’n vrijgekomen behandelplek last-minute te kunnen benutten. U kunt zich dan laten behandelen tegen een gereduceerd tarief. Het voordeel loopt op tot wel 30%!

Flexibele haartransplantatie

Om in aanmerking te komen voor een plaats op onze stand-by-lijst is het noodzakelijk dat we al weten wat uw haarsituatie is, welke behandeling u wilt ondergaan en hoeveel grafts er getransplanteerd moeten worden. Voorafgaand aan uw aanmelding voor de stand-by-lijst moet u dus al een persoonlijk consult met onze haartransplantatie-consultant hebben gehad. Ook is het belangrijk dat u zeer flexibel bent. Wanneer u bijvoorbeeld alleen beschikbaar bent tijdens de schoolvakanties, kunnen we u helaas niet op de stand-by-lijst zetten. Dat zijn namelijk periodes waarin zelden een plaatsje vrijkomt in onze behandelplanning. Maar wanneer u als freelancer vanuit huis werkt of om een andere reden last-minute kunt schuiven in uw agenda, is een haartransplantatie via onze stand-by-lijst voor u de perfecte weg naar een voordelige behandeling bij de beste haarkliniek van Nederland.  

Meer weten?

Wilt u eindelijk iets ondernemen tegen uw kaalheid? Maak dan meteen een afspraak met een van onze haartransplantatie-consultants en zet in het opmerkingenveld dat u graag meer wilt weten over de mogelijkheid om op de stand-by-lijst te komen. Zo komt een vollere haardos voor u extra voordelig binnen handbereik.

 

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.