Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Ricardo’s ervaring met Transhair

Ricardo’s ervaring met Transhair

Als het op iets zo persoonlijks als haaruitval en kaalheid aankomt, is het vinden van de juiste oplossing vaak een uitdaging. Zo ook voor Ricardo. Na veel wikken en wegen besloot hij om Transhair te benaderen.

Als het op iets zo persoonlijks als haaruitval en kaalheid aankomt, is het vinden van de juiste oplossing vaak een uitdaging. Zo ook voor Ricardo. Na veel wikken en wegen besloot hij om Transhair te benaderen.

Een voorproefje

“Ik kwam voor het eerst in contact met Transhair via hun website. De informatie die ik daar vond gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Ik besloot een afspraak te maken.” Ricardo maakte tijdens zijn eerste afspraak kennis met Cor, een vriendelijke en deskundige professional. “Hij gaf mij een voorproefje van hoe mijn haarlijn eruit zou kunnen zien na een behandeling. Het gesprek verliep zo prettig dat ik zonder aarzeling besloot de behandeling aan te gaan. Cor adviseerde me ook over bepaalde medicatie om verdere haaruitval tegen te gaan. Dat waardeerde ik erg.”

De behandeling

Op de dag van de behandeling voelde Ricardo zich omringd door een team dat hem op zijn gemak stelde. “Tijdens de behandeling kreeg ik uitgebreide uitleg over het proces en er werd duidelijk getoond hoe de haarlijn zou worden aangepast. De vriendelijke benadering van het personeel maakte de ervaring zeer aangenaam.” Nadat de donorharen geoogst waren, kreeg Ricardo de gelegenheid te ontspannen. “Er werd goed voor me gezorgd tijdens de lunch.” 

Na de lunch werd Ricardo teruggebracht naar de behandelkamer. Hier kreeg hij te horen hoe zijn haar weer ingezet zou worden. “Om de tijd te doden kon ik zelfs genieten van Netflix. Na de behandeling ontving ik grondige instructies voor de nazorg en kreeg ik alle benodigde spullen mee. 

Prettige nazorg

Bij thuiskomst ontving Ricardo meerdere e-mails met waardevolle tips en begeleiding over het herstelproces van zijn haar. Na een half jaar werd hij opgeroepen voor een controleafspraak. “Ik was opgetogen over het verschil dat ik al zag! De resultaten van de eerste behandeling aan de voorkant waren verbluffend. Maar ik merkte wel dat mijn haar op een andere plek wat dunner werd. Dit bracht ik ter sprake. We bespraken samen de mogelijkheden en besloten tot een tweede behandeling, mede dankzij de tevredenheid over de eerste.”

De tweede behandeling

Ook bij de tweede behandeling werd Ricardo opnieuw fijn geholpen. “Nu, een jaar na de tweede behandeling, ben ik dolblij met het zichtbare eindresultaat. Had ik deze stap niet gezet, dan was ik waarschijnlijk al verder kaal geweest. Dankzij Transhair heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen en kijk ik met trots naar mijn nieuwe haardos.”

Wil jij ook een positieve verandering in jouw haarverhaal ervaren? Neem dan vandaag nog contact op met Transhair en ontdek de mogelijkheden.

2.png
1.png