Transhair Europa

In 1989 is Transhair gestart met het uitvoeren van haartransplantaties. In die tijd was het werken met de appelboortechniek nog één van de meest gebruikte technieken. Vijf tot acht behandelingen waren noodzakelijk om een redelijk resultaat te behalen. Voor Transhair was dit één van de redenen om de beperkingen van de behandelingen onder de loep te nemen en op zoek te gaan naar oplossingen. Er moesten binnen dezelfde tijd meer en kleinere grafts (groepjes haarwortels)worden gesneden en  kunnen worden ingezet. De vraag naar deze nieuwe oplossing bleek zo groot dat Transhair in drie jaar tijd over vijf klinieken in Duitsland en Nederland beschikte. Tegenwoordig is Transhair in Vlijmen met klinieken in Nederland en Duitsland één van de grootste haartransplantatie klinieken ter wereld.

Onze haarchirurgen zijn een autoriteit op het gebied van haarchirurgie. Zij hebben al meer dan duizenden behandelingen op hun naam staan en voeren jaarlijks zeshonderd behandelingen bij Transhair Nederland uit. De Transhair klinieken in Duitsland en Nederland hebben bij elkaar sinds de oprichting al meer dan 30.000 succesvolle behandelingen uitgevoerd.

Bekijk de kliniek

Keurmerken

Kwaliteit is geen toeval in onze kliniek. Wij willen onze cliënten een uitstekende kwaliteit garanderen. Niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de cliënt, maar daar bovenuit willen wij iets extra’s bieden. Daarbij realiseren wij ons, dat die verwachtingen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn. Wat vandaag nog nieuw en vooruitstrevend is, is morgen de standaard en overmorgen achterhaald. Samen met de keurmerken die Transhair heeft, geven wij u de garantie dat u in vertrouwde en deskundige handen bent.

 

Practice makes perfect

Wat Transhair uniek maakt, is de werkwijze: een compleet team van specialisten werkt bij ons tegelijkertijd aan één haartransplantatie. De specialisten wisselen informatie en inzichten uit en staan zo garant voor een optimaal resultaat. Bovendien bouwen zij op deze manier een enorm rijke ervaring op. Door een behandeling vaak uit te voeren, kan deze steeds verder worden verfijnd. ‘Practice makes perfect’ heet dat. Een gezegde gaat voor de 23 specialisten van Transhair wel heel duidelijk opgaat.

Steffie - Assistente

Marleen Klomp - Pigmentatie specialiste

Marleen - Assistente

Cor de Loijer - Adviseur

Dr K. Leonhardt - Arts