Jeroen - MHP behandeling

Graag wil ik hier mijn ervaring met jullie delen over mijn MHP-avontuur.

Allereerst moet ik zeggen dat ik het reuze spannend vond, vooral omdat ik hiervoor mijn haar nog relatief lang droeg. Maar goed, het moest en zou er allemaal af. Van Friesland naar Vlijmen was het nog een hele rit. Toen ik uiteindelijk aankwam bij de kliniek werd ik vriendelijk ontvangen en er werd mij meteen gevraagd of ik een kop koffie of thee zou willen. Al snel was ik aan de beurt om er dan toch echt aan te beginnen. Leonne, de Pigmentatie specialiste, begeleidde me naar de consultatiekamer waar de directeur van Transhair, Cor van Oyen, mij vriendelijk ontving. Alle mogelijkheden werden besproken waarbij er steeds aandacht was voor mijn wensen. De menselijkheid en het begrip voor mijn situatie sprak mij hierin zeer aan.

In de behandelkamer werd vervolgens de haarlijn getekend en werd alle tijd genomen of dit mij naar wens was. Het naaldje voel je in het begin lichtelijk, maar uiteindelijk voelt het meer als een hoofdmassage. Waarschijnlijk kwam dit vooral door de verdovende zalf. Alles verliep voorspoedig en het was bovendien erg gezellig. Als je simpelweg nergens heen kan, vloeien de gesprekken vanzelf. Wel moet gezegd worden dat deze eerste behandeling vooral was bedoeld om voorzichtig te kijken wat de juiste kleur en densiteit zou zijn. Al het mooie komt langzaam, dus dat begreep ik volkomen.

De tweede behandeling verliep net zo voorspoedig, maar nu met het grote verschil dat mijn nieuwe “haar” steeds zichtbaarder werd. Mijn hoofd was nog iets rood, wat ook logisch was, gezien de vele pigmentpuntjes nog maar net gezet waren. Toch zag het resultaat er nu al prachtig uit. Trots liep ik dan ook naar buiten. Over een maand zou de derde behandeling plaatsvinden.

Tussen de tweede en derde behandeling in was ik nog wel bang dat het mensen op zou vallen. Maar niet was minder waar. Ook al had ik nog een behandeling te gaan, niemand zag het verschil. Vroeger had ik nog diepe inhammen, maar nu ineens niet meer. Zelfs mensen die van dichtbij keken, viel niets op. Een persoon dacht zelfs dat ik speciaal naar de kapper was geweest om de randjes met een mesje te laten bijwerken.

Ten slotte was het tijd voor de derde en laatste behandeling. Het zag er goed uit, zo vond ook Leonne, maar er moest nog iets aan de overgang - van pigmentpuntjes naar mijn eigen haar - worden gedaan. Ook waren er nog enkele kleine plekjes die nog opgevuld moesten worden. Leonne deed dit met uiterste precisie en haar perfectionisme stelde mij steeds weer gerust. Het resultaat mag er zijn.

Ik weet zeker dat jullie net zo tevreden zullen zijn over de mensen, de behandeling en het resultaat als dat ik het ben.

Alvast veel plezier gewenst met jullie shaven look.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen.