Aydin - Mensenlief wat ben ik blij!

IJdelheid? Misschien wel, maar helemaal kaal worden zag ik echt niet zitten.

Ik had er zelfs nachtmerries over. Maar stiekem droomde ik ook van een oplossing voor mijn beginnende kaalheid. En die droom is eindelijk uitgekomen! Na een lange periode van goed bedoelde adviezen (“Waarom neem je geen toupetje?”) was het eind maart dan eindelijk zover! Na veel getwijfel, van doe ik het wel of durf ik het niet, heb ik toch besloten om bij mij een haartransplantatie te laten verrichten. Natuurlijk zag ik er als een berg tegenop, maar wat is het allemaal meegevallen. De uren in de behandelstoel hebben hun vruchten zeer zeker afgeworpen!

De meeste last had ik van de plek waar ze het haar weggehaald hadden; dat was een poosje gevoelig. Er was mij verteld dat tussen de vier en zes maanden de getransplanteerde haren zouden gaan groeien. Ongeduldig als ik was, kon ik na een maand de haren er wel uitkijken, maar er gebeurde nog niets. Elke dag keek ik in de spiegel of er haartjes hun weg naar boven hadden gevonden. Maar zie, het wachten werd beloond. Zo kon je na vier maanden duidelijk zien dat de plek op mijn hoofd meer haren kreeg. En nu is er van de hele dun behaarde plek niets meer over. Er zit gewoon een bos haar! Mensenlief wat ben ik blij, het geld en de moeite zijn zeker niet voor niets geweest!

Mensen die nog twijfelen wil ik graag over de streep trekken. Want wat voel je je een stuk zekerder als je haar goed zit. Het bepaalt voor een groot deel je uiterlijke voorkomen. En daar wil je natuurlijk goed mee voor de dag komen! Transhair heeft zijn belofte naar mij meer dan waar gemaakt: een 'bad hair day' is nu een uitzondering!

Bekijk alle ervaringen