Maatregelen RIVM

Transhair hervat behandelingen

Cliënten zijn bij Transhair weer welkom voor een haartransplantatie behandeling. Uiteraard wel onder aangepaste omstandigheden, zodat dit op een veilige en verantwoorde wijze kan gebeuren.Uw veiligheid staat bij ons voorop, en het beleid van het RIVM en het Outbreak Management Team (OMT) blijft voor ons leidend. 

De afgelopen weken zijn er diverse maatregelen getroffen om u nu kwalitatief hoogwaardige én veilige zorg te kunnen bieden. Zo gebruiken de medewerkers van Transhair extra beschermingsmiddelen en er zijn extra stricte protocollen van kracht om een zo veilig mogelijke behandelingsruimte te creëren. 

We willen u met klem verzoeken om alleen naar uw afspraak of behandeling te komen. Mocht u toch iemand meenemen dan zal deze persoon verzocht worden om buiten de kliniek te wachten. Zo zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt in onze wachtkamers, en vermijden we onnodige risico's. Want alleen samen krijgen we het Corona-virus onder controle.

Consult via video

Overweegt u een haartransplantatie? Dan is het goed om te weten dat de behandelingen weer hervat zijn. U kunt dus met een gerust hart een consult met de haaradviseurs van Transhair aanvragen. Dat kan fysiek, maar U kunt ook kiezen voor een consult via video. Aan de hand daarvan kan uw adviseur nauwkeurig uw haarsituatie bepalen en u meteen een advies op maat geven over uw mogelijkheden voor een haartransplantatie. Plan vandaag nog uw videoconsult in!

Wilt u liever een fysiek consult?

Ook dat is weer mogelijk. Bekijk onze site en maak een afspraak voor een consult. 

U kunt op diverse locaties in het hele land terecht. Tijdens het consult schudden we geen handen en houdt uw adviseur 1,5 meter afstand, zodat het voor iedereen veilig is. Heeft u klachten zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid? Dan kunnen wij u helaas niet op de kliniek of afspraaklocatie ontvangen. Om uw afspraak te verzetten, of om een afspraak in te plannen, kunt u met ons bellen op telefoonnummer 073- 68 47 311. Verzet zonodig uw afspraak tijdig. 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.