Besluit zorgverlening coronavirus

Geen behandelingen tot 6 april, consulten blijven mogelijk

Uw veiligheid staat bij ons voorop. De afgelopen weken hebben we bij Transhair diverse maatregelen getroffen om, ondanks de situatie, kwalitatief hoogwaardige én veilige behandelingen te kunnen blijven aanbieden. Met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het coronavirus kunnen we veilige en verantwoorde zorg echter niet meer garanderen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers én cliënten onze hoogste prioriteit is, zullen we alle geplande behandelingen voorlopig uitstellen. In ieder geval tot 6 april.  

Consulten gaan wel door

Wilt u alvast vooruitkijken naar de periode na deze crisis? En overweegt u een haartransplantatie? Dan is het goed om te weten dat de consulten met de haaradviseurs van Transhair wel gewoon doorgaan. Deze vinden plaats op diverse locaties in het hele land. Tijdens het consult schudden we geen handen en houdt uw consulent 1,5 meter afstand, zodat het voor allebei veilig is. Heeft u klachten van neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid? Dan verzoeken wij u om niet naar onze kliniek of afspraak op locatie te komen. Om uw afspraak te verzetten, of om een videoconsult in te plannen, kunt u ons bellen via telefoonnummer 073- 68 47 311. Verzet uw afspraak tijdig. 


Free to be me

De huidige situatie raakt ons allemaal. Maar ook aan deze periode komt een einde. Daarom kijken wij met u graag vooruit naar de tijd dat we u weer mogen ontvangen voor behandelingen op ons landgoed Wagenberg in Vlijmen. Zodat wij weer kunnen doen waar onze passie ligt: zorgen dat u vol zelfvertrouwen kunt genieten van het leven. Meer weten? Bekijk onze site of maak een afspraak voor een consult. 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.