Vanavond op tv: de haartransplantatie van Kees Stevens bij Transhair

Het is zover: de intake en de behandeling van Kees Stevens, partner en manager van John de Bever, is vanavond te zien in de realityserie De Bevers. Hij onderging een FUE-haartransplantatie om weer een mooie volle en natuurlijke haarlijn te creëren zónder inhammen, of ‘taartpunten’ zoals Kees dit zelf zo mooi noemt. Benieuwd hoe een behandeling bij Transhair eruitziet? Je leest het hier.

Het verloop van een haartransplantatie
Het behandeltraject begint met een intakegesprek. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult krijg je advies over welke behandeling voor jou geschikt is. Na een grondig onderzoek van jouw haar en jouw haarkrans word je voorzien van advies op maat. In het geval van Kees bleek een FUE-haartransplantatie de beste keus. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt in onze kliniek in Vlijmen.

Op de dag van de behandeling word je vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en neemt de arts de dagplanning zorgvuldig met je door. Allereerst krijg je een plaatselijke verdoving in het donorgebied. Voor Kees was dit een grote stap, want hij is doodsbang voor naalden. En dat is niet onopgemerkt gebleven… Wij zijn benieuwd: heb jij een hogere pijngrens dan kees? ;)

Vervolgens worden er bij een FUE-haartransplantatie de grafts – ook wel haarzakjes genoemd – één voor één uit de haarkrans van het hoofd gehaald. Daarna worden ze eerst in een speciale groeivloeistof gelegd, die ervoor zorgt dat de haarzakjes beter en sneller groeien. Vervolgens worden ze door de chirurg getransplanteerd naar het gebied waar jij weer wilt genieten van een vollere haardos.

Omdat het weghalen van de haarzakjes slechts zeer kleine wondjes achterlaat, geneest het donorgebied heel snel. Ook de geïmplanteerde grafts groeien binnen enkele dagen helemaal vast in de huidkanaaltjes waarin ze worden geplaatst. Na de haartransplantatie geven we je een uitgebreide uitleg over de nazorg. Na een tijdje plannen we een controlemoment in, zodat we kunnen zien of de getransplanteerde haren goed groeien. Al na een paar maanden gaan de haren groeien en na ongeveer een jaar is het eindresultaat bereikt. De volle haardos van Kees laat dus nog even op zich wachten, maar wij kijken nu al uit naar het eindresultaat!

Transhair in de realityserie De Bevers
In de realityserie De Bevers geven John De Bever en Kees Stevens een inkijkje in hun leven. Van optredens tot een bezoekje aan de sportschool. De camera’s leggen álles vast. Bij onze haarkliniek ontvingen we dus niet alleen Kees, maar ook zijn voltallige cameraploeg. Goed nieuws! De behandeling is gefilmd en is vanavond in zijn serie te zien op RTL5 en op Videoland.

Een blijvende oplossing tegen kaalheid
Transhair is dé haarkliniek van Nederland en kan met een haartransplantatie inhammen opvullen. Wil je weten of een haartransplantatie ook bij jouw inhammen de juiste oplossing is? Wij adviseren je graag welke behandeling bij jou het beste resultaat zal opleveren.

Een gratis intake gesprek inplannen? Klik dan hier!

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant