Kaz Paul van magazine Manify zet de stap!

Haaruitval is iets waar veel mannen mee te maken krijgen. Heel vervelend! Wat zijn eigenlijk de oorzaken van haaruitval? En wat komt er allemaal kijken bij een haartransplantatie? Kaz Paul, schrijver bij online mannenmagazine Manify, ging op onderzoek uit bij Transhair en raakte overtuigd van de mogelijkheden!
 

Volle bos met haar

Tijdens een intakegesprek kreeg Kaz alles te horen over hoe kaalheid ontstaat en hoe een haartransplantatie in zijn werk gaat. Hij kreeg antwoord op alle vragen die hij had én uitleg over het verschil tussen de FUE-methode en de FUT-methode. Het goede nieuws: Kaz is voor allebei de methodes geschikt! “Nu is het een keuze maken: ga ik voor de FUE of de FUT-techniek? Eén ding is zeker: over een jaar heb ik weer een volle bos met haar.”

Volg de behandeling van Kaz!

Bent u benieuwd welke keuze Kaz heeft gemaakt? Houd dan zeker Manify in de gaten. Over een paar weken ziet u hoe de haartransplantatie van Kaz in zijn werk ging en hoe hij de behandeling heeft ervaren. Liever zelf meteen meer weten over haartransplantaties? Reserveer meteen een consult met een haartransplantatie-consulent. Transhair heeft consultlocaties in heel Nederland én België, dus we zijn altijd dichtbij. Zet vandaag nog de stap naar een vollere haardos en feel free to be you!