Het verschil tussen FUE en FUT in een heldere video

Transhair biedt u als enige haarkliniek in Nederland de keuze tussen twee soorten haartransplantatie: de FUE-methode en de FUT-methode. Beide behandelingen hebben hun eigen voor- en nadelen. Het verschil tussen FUE en FUT wordt in deze video helder uiteengezet. 

Grafts uit reepje huid

Bij FUT wordt een reepje huid uit de haarkrans gesneden, waaruit speciaal opgeleide hair technicians de grafts snijden die vervolgens in het donorgebied worden getransplanteerd. Bij FUE worden de grafts één voor één uit de haarkrans gehaald, behandeld met een speciale groeivloeistof en in het donorgebied geplaatst. 

Grafts uit haarkrans

Bij FUT is het niet nodig om het hoofd te scheren, wat een FUT-behandeling ook voor vrouwen heel geschikt maakt. Wel blijft een klein litteken achter op de plaats waar het reepje huid is weggesneden. Bij een FUE-behandeling wordt het hoofd wel geschoren, maar blijft er na afloop geen litteken achter. 

Verschil FUE en FUT

In deze video legt de zeer ervaren haartransplantatie-expert Steve Cook uitgebreid het verschil uit tussen een FUT- en een FUE-haartransplantatie. Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen en wat is het uiteindelijke resultaat? In deze video krijgt u antwoorden op deze vragen.

Meer weten over haartransplantatie?

Overweegt u zelf een haartransplantatie? Dan is het goed om te weten dat u bij Transhair als enige kliniek in Nederland de keuze hebt tussen deze twee methodes. Plan vandaag nog uw vrijblijvende, gratis consult in bij een haartransplantatie-adviseur van Transhair bij u in de buurt en ontdek welke methode het beste bij u past. U krijgt een eerlijk advies over het te verwachten resultaat en over de mogelijkheden in uw situatie. 

Ook interessant