Transhair in Podcasts!

Hear Hear! Transhair wordt genoemd in Darmstad FM met Tina de Bruin en in DÉ podcast; RUBEN TIJL RUBEN.

Zet drie mannen van middelbare leeftijd bij elkaar aan tafel en de onderwerpen ‘steeds dunner wordend haar’ en ‘kaalheid’ worden gegarandeerd besproken! En dat gebeurt, in DÉ podcast radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Waarin Ruben van der Meer opmerkt dat zijn haar de laatste tijd steeds dunner wordt. Maar wat kan hij hieraan doen? Een haartransplantatie behandeling bij Transhair kan de oplossing zijn! Er wordt de spot gedreven met het uitkiezen van nieuwe kapsels. Of het kapsel van Hans Klok, Ruben zou staan? Nadat hij een haartransplantatie heeft ondergaan, maakt hij een goede kans! Ook tijdens radioprogramma Darmstad FM met Tina de Bruin wordt Transhair onder de aandacht gebracht. Schaamteloos overtuigt ze verschillende BN’ers om een haartransplantatie van Transhair te ondergaan, en dat is niet zonder reden!

Transhair is expert op het gebied van haartransplantaties en heeft sinds 1997 al meer dan 27 duizend behandelingen uitgevoerd.

Zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven. Dat wil iedereen. Haaruitval kan dat zelfverzekerde gevoel echter in de weg staan. Dit is hét moment om daar iets aan te doen! Een haartransplantatie kan helpen om weer zorgeloos te genieten van een vollere bos haar. Bij Transhair kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen, zoals een FUE- en een FUT-haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie, haarpigmentatiebehandeling of een PRP-behandeling.

De podcast vindt u hier, mét korting op een haartransplantatie:

Dagelijks plezier neemt stress weg en daarmee behoudt u langer uw volle bos. Luister daarom de podcasts terug en raak geïnspireerd! En bent u benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? Plan direct een afspraak in of neem contact op met ons op voor een persoonlijk advies bij één van onze haarklinieken. Wanneer u tijdens uw consult Darmstad FM of DÉ podcast benoemd, ontvangt u € 300,- korting.

Benieuwd wat Transhair voor u kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Seizoensgebonden haaruitval