Giel StukTV deelt resultaat haartransplantatie

Afgelopen januari onderging Giel de Winter, presentator van StukTV, een haartransplantatie bij Transhair. Deze week deelde Giel op zijn Instagram-account een voor- en na-foto. Wat een prachtig resultaat tot dusver! 

Bij Transhair ontvangen we steeds vaker bekende Nederlanders voor een behandeling, onder wie influencer Giel de Winter. Giel is sinds 2011 één van de drie presentatoren van het immens populaire YouTube-kanaal StukTV. Het kanaal telt maar liefst 2,4 miljoen abonnees. Giel houdt zich naast StukTV ook bezig met de presentatie van diverse televisieprogramma’s én is hij creative director bij Talpa Social.

Voor-en na-foto haartransplantatie

In januari 2020 ontvingen wij Giel in onze haarkliniek in Vlijmen. Hier onderging hij zijn tweede haartransplantatie. Met een team van gespecialiseerde artsen en hair technicians hebben wij Giel behandeld. Enkele maanden na de behandeling mag het resultaat gezien worden! Deze week deelde Giel op zijn Instagram-account een voor- en na-foto van de haartransplantatie. Wat een prachtresultaat! Bekijk de foto hier.

Plan uw adviesgesprek met ons in

Wilt u net als Giel een haartransplantatie? Of kiest u voor een andere haarbehandeling? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in! Tijdens dit gesprek ontvangen wij u op één van onze locaties in Nederland en bespreken we de mogelijkheden van onze behandelingen. Wij adviseren u graag welke behandeling bij u het meest optimale resultaat zal opleveren.

 

Resultaat haartransplantatie Giel de Winter.jpg

Ook interessant