Geen taboe meer op haartransplantatie

Heb jij afgelopen weekend het uitgebreide artikel over haartransplantatie ook gelezen in het AD, BN/De Stem, PZC of één van de andere kranten van DPG Media? In het verhaal wordt uitgelegd hoe een haartransplantatie in zijn werk gaat. Het is wel duidelijk dat er allang geen taboe meer rust op haartransplantatie.

Geïnspireerd door alle BN’ers en internationale beroemdheden die dankzij een haartransplantatie weer voller haar hebben, kiezen steeds meer mensen voor deze behandeling. In het artikel worden de verschillende methodes voor haartransplantatie uitgelegd, waarbij ook wordt benoemd dat de FUT-behandeling door slechts één kliniek in Nederland wordt aangeboden. Die kliniek is Transhair, wat ons tevens de enige kliniek maakt die haartransplantatie zonder scheren voor vrouwen kan aanbieden.

Kies de juiste behandeling

Liever een FUE-behandeling? Ook die bieden we uiteraard aan: je hebt bij Transhair dus keuzevrijheid, die je bij andere klinieken niet heeft. Wel krijg je van ons natuurlijk een persoonlijk advies over de beste optie in jouw situatie.

Meer weten over haartransplantatie?

Ben je door het lezen van het artikel geïnspireerd geraakt? En wil jij ook profiteren van alle voordelen van een haartransplantatie? Maak dan snel een afspraak bij Transhair. Aan de hand van een vrijblijvend eerste consult, waarin jouw haarsituatie in kaart wordt gebracht, krijg je een eerlijk advies over de meest geschikte behandeling met een realistisch beeld van het te verwachten resultaat. Kies je voor behandeling in onze haarkliniek, dan word je behandeld door de beste haarchirurgen in het vakgebied en krijg je levenslange groeigarantie. Neem vandaag nog contact op en ontdek jouw mogelijkheden!

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Seizoensgebonden haaruitval