De haartransplantatie van Kees Stevens

Voor veel mannen begint kaalheid met het steeds dieper worden van de inhammen. Op een plaats die zo prominent aanwezig is in het gezicht, is dat heel vervelend. Zo vond ook Kees Stevens, partner en manager van John de Bever, die graag iets aan zijn inhammen wilde doen.

Bij Transhair ontvangen we steeds vaker bekende Nederlanders voor een behandeling. Deze week werd Kees Stevens bij onze kliniek in Vlijmen behandeld. Hij onderging een FUE-haartransplantatie om weer een mooie volle en natuurlijke haarlijn te creëren zónder inhammen, of ‘taartpunten’ zoals Kees dit zelf zo mooi noemt. Daarbij slikt hij de haarvitaminen van Foll om de bestaande en getransplanteerde haren een ultieme boost te geven en ze in goede conditie te krijgen. Wij zijn supertrots dat wij Kees mochten ontvangen en behandelen in onze kliniek.

Transhair in de realityserie De Bevers

In de realityserie De Bevers geven John De Bever en Kees Stevens een inkijkje in hun leven. Van optredens tot een bezoekje aan de sportschool. De camera’s leggen álles vast. Bij onze haarkliniek ontvingen we dus niet alleen Kees, maar ook zijn voltallige cameraploeg. Benieuwd naar zijn ervaring met Transhair? Goed nieuws! De behandeling is gefilmd en komt binnenkort terug in zijn serie die te zien is op RTL5 en op Videoland.

Dit nieuws bleef niet onopgemerkt en werd zelfs opgepikt door Shownnieuws.

Een blijvende oplossing tegen kaalheid

Transhair is dé haarkliniek van Nederland en kan met een haartransplantatie inhammen opvullen. Wilt u weten of een haartransplantatie ook bij uw inhammen de juiste oplossing is? Wij adviseren u graag welke behandeling bij u het beste resultaat zal opleveren.

Benieuwd wat Transhair voor jou kan betekenen?

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over haarverbetering

Ook interessant

  • Seizoensgebonden haaruitval