Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Maar liefst 70% van de mannen krijgt er vroeg of laat in hun leven mee te maken: haaruitval. Deels is dat erfelijk bepaald. Wanneer en in welke mate haaruitval jou gaat treffen, is dus niet niets waar je invloed op kunt uitoefenen. Maar dat betekent niet dat je niets aan de gevolgen ervan kunt doen. Bijvoorbeeld door een haartransplantatie, of door te kiezen voor haarverbetering met lichaamseigen stoffen. 

Haaruitval tegengaan door haarverbetering

Heb je last van haaruitval of vermoed je dat dat bij jou op de loer ligt, omdat kaalheid bijvoorbeeld in de familie veel voorkomt? Dan kan haarkliniek Transhair je helpen bij het tegengaan van haaruitval door je haar in topconditie te houden. Dat doen we door middel van haarverbetering. Wanneer je kiest voor deze behandeling, wordt uit jouw eigen bloed PlaatjesRijk Plasma gewonnen door middel van geavanceerde apparatuur. Dit plasma wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd, waar de groeifactoren in het plasma de aanmaak hyaluronzuur, collageen en elastine in de hoofdhuid bevorderen én de stamcellen stimuleren die de haargroei bevorderen. Dit houdt je hoofdhuid en je haar gezond en sterk. 

Haartransplantatie tegen haaruitval

Is de haaruitval al wat verder gevorderd? Dan is een haartransplantatie dé oplossing. Haarkliniek Transhair in Vlijmen is de enige kliniek in Nederland die daarbij de keuze biedt uit twee behandelmethoden: FUE en FUT. Bij beide methoden worden grafts – haarzakjes – uit de haarkrans op de achterkant van het hoofd verplaatst naar de plekken waar je graag meer haar wilt hebben. Bij FUE wordt daarvoor het hoofd kaalgeschoren en haalt de arts met een holle punch de haartjes uit het donorgebied in de haarkrans, waarna ze worden getransplanteerd. Bij FUT is scheren niet nodig: de chirurg snijdt een stukje hoofdhuid uit de haarkrans, waarna hair technicians hier zeer zorgvuldig de grafts uit snijden. Deze worden in een groeivloeistof geplaatst en vervolgens getransplanteerd. 

FUEplus: optimaal haaruitval tegengaan

Je kunt deze beide behandelingen combineren door te kiezen voor FUEplus. Dit is een FUE-behandeling die, voor een optimaal resultaat, wordt aangevuld met haarverbetering met PlaatjesRijk Plasma. Zeker wanneer je wat jonger bent en de kaalheid nog niet ver gevorderd is, kun je – met het oog op de toekomst – veel voordeel hebben bij het combineren van een haartransplantatie met haarverbetering. Dit kan namelijk voorkomen dat je op latere leeftijd een tweede haartransplantatie moet ondergaan, of het moment daarvan met vele jaren uitstellen.

Haaruitval tegengaan? Kies Transhair!

Heb je last van haaruitval en wil je dat tegengaan door middel van een behandeling in de nummer 1 haarkliniek van Nederland? Kies dan voor Transhair voor haarverbetering, een haartransplantatie of een combinatie van beide behandelingen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis (video)consult en je krijgt een eerlijk advies over de beste behandeling in jouw situatie en het te verwachten resultaat. 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.