Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Haaruitval mannen voorkomen

Een kale kruin of kale inhammen. Ruim tachtig procent van de mannen wordt er vroeg of laat door getroffen. Hoe mooi zou het zijn als u dit zou kunnen tegenhouden? Transhair biedt u die mogelijkheid met een speciaal medicijn, dat ervoor zorgt dat uw haar behouden blijft. Zo krijgt kaalheid minder kans! 

Voorkomen van kaalheid

Kaalheid is een veelvoorkomend probleem, maar dat wil nog niet zeggen dat u zich erbij neer wilt leggen. Want veel mannen die kaal worden, willen daar graag iets aan doen en zoeken naar een oplossing. Wanneer uw kaalheid al in een wat verder gevorderd stadium is, bestaat deze oplossing uit een haartransplantatie. Maar is uw haaruitval nog in een beginstadium? Dan kan behandeling met medicatie voor u een uitkomst zijn! 

Kaalheid voorkomen met medicijn

Dutasteride en Finasteride zijn middelen die bij mannen het proces van haaruitval bij klassieke mannelijke kaalheid – ook wel alopecia androgenetica genoemd – kunnen stilzetten. Haaruitval bij mannen wordt veroorzaakt doordat haarzakjes onder invloed van het hormoon DHT veel te snel haren produceren én afstoten. Uiteindelijk blijft er dan een verschrompeld haarzakje over. De medicatie voorkomt maar liefst 97% van de aanmaak van dit hormoon. Dat zorgt ervoor dat de haren als vanouds en op het normale tempo blijven groeien en uitvallen, zodat het haar behouden blijft. 

Preventie van kaalheid bij mannen

Dutasteride en Finasteride zijn dus goede preventie van kaalheid bij mannen. Het zorgt ervoor dat haaruitval bij mannen wordt voorkomen. Daarvoor is het wel noodzakelijk om het middel langdurig te gebruiken en elke dag een tablet in te nemen. 

Recept voor middel tegen kaalheid

Alleen een gespecialiseerde arts mag deze geneesmiddelen voorschrijven. Bij Transhair is deze arts dr. Ids Boersma. Hij wordt in binnen- en buitenland al tientallen jaren gezien als een autoriteit op het gebied van haarziekten en haarafwijkingen en heeft decennialange ervaring in het behandelen hiervan. Wilt u één van deze middelen gaan gebruiken? Maak dan een afspraak voor een consult bij Transhair, zodat dr. Boersma kan bepalen of de medicatie voor u geschikt is.