Benieuwd wat haartransplantatie voor u kan betekenen?

Kwaliteit is
belangrijker dan snelheid

Een FUE-haartransplantatie is een lange zit. Vaak duurt het een hele dag. Ziet u daar tegenop?
En vraagt u zich af of dat niet sneller kan? We leggen u uit waarom een FUE-haartransplantatie meestal 8 uur in beslag neemt. En waarom haastige spoed zelden goed is.

2.600 grafts per behandeling

Haren kunnen niet onbeperkt getransplanteerd worden en de hoeveelheid haren die u tot uw beschikking hebt voor transplantatie, is beperkt: levenslang zijn dat zo’n 5.500 grafts (haarzakjes). Dat betekent in de eerste plaats dat we niet alle grafts die we kunnen gebruiken, ook meteen inzetten voor uw haartransplantatie. Er moet immers wat overblijven voor een eventuele tweede behandeling op latere leeftijd. Bovendien mag het in het donorgebied waaruit de grafts worden weggenomen, niet opvallen dat er een haartransplantatie heeft plaatsgevonden. Daarom transplanteren we bij Transhair maximaal 2.800 grafts per behandeling.

Haartransplantatie is mensenwerk

Omdat het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden, beperkt is, gaan wij er bijzonder zorgvuldig mee om. Bij ons werken alleen gespecialiseerde chirurgen en geen basisartsen. En bij het uitvoeren van een haartransplantatie zijn, naast de chirurg, ook drie speciaal opgeleide hairtechnicians betrokken die de haren zodanig wegnemen en behandelen dat de haarwortel niet beschadigd wordt. Dat eist niet alleen jarenlange ervaring, maar ook geduld en concentratie. Haartransplantatie is mensenwerk. En onze mensen nemen daarvoor alle tijd. Het gaat tenslotte om úw haar en úw resultaat. Daarvoor is alleen het beste goed genoeg. 

Haartransplantatie tijdsduur

Het tot in de puntjes perfect uitvoeren van een haartransplantatie kost dus tijd. En die tijd nemen we graag. Want voor ons komt de kwaliteit altijd voor de snelheid. We vinden het belangrijker dat u een leven lang geniet van een vollere haardos, dan dat u na een paar uur weer buitenstaat na een haartransplantatie die niet het gewenste resultaat heeft.

Luxe haarkliniek

Dat u tijdens uw haartransplantatie langere tijd bij ons bent, is dus niet te vermijden. Gelukkig is uw verblijf bij Transhair heel aangenaam. Onze luxe haarkliniek is gevestigd op een prachtig landgoed en onze medewerkers doen er alles aan om u de hele dag in de watten te leggen. De tijd vliegt voorbij en uw behandeling is klaar voordat u het weet. En wat is nu acht uur op een heel mensenleven? Zeker als u daarna gegarandeerd uw leven lang kunt genieten van een vollere haardos en een zelfverzekerd gevoel!

Meer weten?

Wilt u meer weten over haartransplantaties en de manier waarop wij het beste resultaat bereiken? Maak een afspraak met een van onze haaradviseurs en ontdek tijdens uw gratis eerste consult wat een haartransplantatie voor u kan betekenen!

 

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. U krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op uw vraag.

Benieuwd wat haartransplantatie
voor u kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.