Consultlocatie Transhair

Haarkliniek Leuven

Wilt u zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven? Zonder zorgen over haaruitval? Maak dan een afspraak met een haartransplantatie-adviseur van Transhair in Leuven. Op deze uitsteken bereikbare consultlocatie in het treinstation van Leuven bekijkt uw adviseur uw haarsitauatie en bespreekt hij de mogelijkheden voor een haartransplantatie of een andere behandeling met u.

Luxe omgeving voor haartransplantatie

Kiest u voor een haartransplantatie van Transhair? Dan vindt de behandeling plaats in de haarkliniek in Vlijmen, vlakbij Den Bosch en prima bereikbaar vanuit België. De kliniek is gelegen op een landgoed en u wordt hier in een luxe omgeving volledig in de watten gelegd. De chirurgen die u behandelen, zijn de beste in hun vakgebied en ze passen innovatieve technieken toe om het allerbeste resultaat te bereiken.

Bereikbaarheid haarkliniek Leuven

Uw consult bij Transhair in Leuven is gevestigd in een Regus-express loactie in het treinstation van Leuven en perfect bereikbaar. Er is parkeergelegenheid vlakbij, maar ook met het openbaar vervoer kunt u naar Transhair komen. Woont of werkt u nabij de binnenstad van Leuven? Dan kunt u zelfs lopend naar uw consult komen!