Haartransplantatie Groningen

Consultlocatie

Consultlocatie

Haarkliniek Groningen

Wilt u van uw kaalheid af? Dan is een haartransplantatie voor u een heel goede oplossing. Zeker wanneer die wordt uitgevoerd door ervaren chirurgen die door hun collega’s worden gezien als de beste in hun vakgebied, in een kliniek die met een 9,2 wordt beoordeeld. Kies daarom voor Transhair. Een afspraak voor uw gratis, eerste consult bij u in de buurt in Groningen brengt zorgeloos genieten van het leven meteen een stap dichterbij! 

Alle aandacht voor u

Tijdens het eerste consult bekijkt uw haartransplantatie-adviseur uw haar. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies over de beste behandeling. Kiest u voor een haartransplantatie bij Transhair? Dan vindt deze plaats in onze luxe en goed geoutilleerde haarkliniek op landgoed De Wagenberg in Vlijmen, waar het transplantatieteam gedurende de hele dag alle aandacht heeft voor u. 

Bereikbaarheid Transhair Groningen

Met de auto is Transhair in Groningen heel goed bereikbaar: de haarkliniek ligt tussen de A7 en de A28 in. Maar ook met het openbaar vervoer kunt u naar uw consult komen. De bus stopt namelijk pal voor de deur van het Regus-gebouw, waarin Transhair gevestigd is.

Plan direct uw gratis advies gesprek


  • Kies a.u.b. eerst een datum
Hulp nodig bij het inplannen van een consult?