Haartransplantatie Breda

Consultlocatie

Consultlocatie

Haarkliniek Breda

Wilt u van uw kaalheid af? Dan is een haartransplantatie voor u een heel goede oplossing. Zeker wanneer die wordt uitgevoerd door ervaren chirurgen die door hun collega’s worden gezien als de beste in hun vakgebied, in een kliniek die met een 9,2 wordt beoordeeld. Kies daarom voor Transhair. Een afspraak voor uw gratis, eerste consult bij u in de buurt in Groningen brengt zorgeloos genieten van het leven meteen een stap dichterbij! 

Uw haartransplantatie

Tijdens het eerste consult bekijkt uw haartransplantatie-adviseur uw haar. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies over de beste behandeling. Kiest u voor een haartransplantatie bij Transhair? Dan vindt deze plaats in onze luxe en goed geoutilleerde haarkliniek op landgoed De Wagenberg in Vlijmen, waar het transplantatieteam gedurende de hele dag alle aandacht heeft voor u. 

Bereikbaarheid Transhair Breda

U kunt Transhair in Breda prima bereiken met de auto. De haarkliniek is gevestigd in het gebouw van Regus, vlakbij zowel de snelweg A27 als het centrum van de stad. Er is ruime parkeergelegenheid voorhanden.

Plan direct uw gratis advies gesprek


  • Kies a.u.b. eerst een datum
Hulp nodig bij het inplannen van een consult?