Benieuwd wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen?

Heeft u last van kale inhammen, een kalende kruin of een andere vorm van kaalheid, waar u graag iets aan zou willen doen? Bij haarkliniek Transhair werken gespecialiseerde artsen en hair technicians die haartransplantaties, haarversterkende behandelingen en micro hair pigmentation kunnen uitvoeren. 

Haaranalyse laten uitvoeren

Om te kunnen bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is, is een uitgebreide haaranalyse nodig. Onze haaradviseurs ontvangen u graag op één van onze consultlocaties. Deze zijn gevestigd in heel Nederland, en ook in België kunt u bij ons terecht. Tijdens uw consult bekijkt uw haaradviseur uw haarsituatie en stelt hij u vragen over onder meer uw gezondheidstoestand. Deze haaranalyse is volledig vrijblijvend en kosteloos. U zit dus nergens aan vast en hoeft nog niets te beslissen.

Advies na haaranalyse

Na uw haaranalyse krijgt u een eerlijk en transparant advies op maat van uw haaradviseur. Hij vertelt u wat voor u de best mogelijke oplossing is: haartransplantatie, het aanbrengen van een stoppeltattoo met micro hair pigmentation of haarverbetering met lichaamseigen stoffen die uit uw eigen bloed worden gewonnen. 

Na de haaranalyse: de behandeling

Heeft u een besluit genomen over de behandeling? Dan vindt deze plaats in onze luxe kliniek op een landgoed in het Brabantse Vlijmen. Uw behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerde artsen en chirurgen, die niet alleen veel ervaring en kennis hebben van haartransplantaties, maar die in sommige gevallen zelfs aan de wieg van de ontwikkeling ervan hebben gestaan. Zij worden bijgestaan door hooggekwalificeerde hair technicians. Kiest u voor micro hair pigmentation, dan wordt deze uitgevoerd door een ervaren expert zodat u kunt rekenen op een natuurlijk resultaat. 

Vraag nu uw haaranalyse aan!

Benieuwd geworden wat Transhair voor u kan betekenen? Plan dan vandaag nog uw haaranalyse in en ontdek de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij
voor jou kunnen betekenen?

Doe de scan of plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op je vraag.

Benieuwd wat een haartransplantatie
voor jou kan betekenen?

Plan direct een afspraak in voor een persoonlijk haaradvies.