Vacature arts/chirurg haartransplantatie

Vacature arts/chirurg

Vacature arts/chirurg haartransplantatie

Transhair  is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Transhair onderscheidt zich van andere klinieken,  omdat zij alle facetten( zowel de FUT als de FUE methoden) van de moderne haartransplantatie-methoden tot in de kleinste details beheerst. Door de groeiende vraag naar onze behandelingen, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Vlijmen  een enthousiaste haartransplantatie arts/chirurg.

Haartransplantatie arts/ chirurg.

Uw taak zal grotendeels bestaan uit het uitvoeren van haartransplantaties en leiding geven aan een team van assistenten. Opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethoden geschiedt  onder leiding van Dr. Neidel  in onze vestigingen Vlijmen en Düsseldorf.

Functie-eisen

Je hebt minimaal het diploma van basisarts met aantoonbare chirurgische ervaring, danwel chirurg. Ervaring in haartransplantatie is niet nodig. Het is daarnaast een vereiste dat je beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling met oog voor detail. Gezien de uitgebreide buitenlandse clientèle is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Kennis van Duits strekt tot aanbeveling.

Ons aanbod

De arbeidsduur bedraagt 16-20 uur per week. Een contract voor onbepaalde tijd met de juiste salariëring is onderdeel van ons aanbod. Een freelance contract is ook bespreekbaar. Je werkt met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek. Behalve aan het technische aspect hechten wij ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer C van Oijen, directeur van Transhair en te bereiken op telefoonnummer 073-6847311 of via email: c.vanoyen@transhair.nl

Sollicitaties

Uw sollicitatie kunt u richten aan:
Transhair
Wolput 30
5251CG  Vlijmen
Of per email: s.vanoyen@transhair.nl

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen